Η Δήμητρα Τσαμπά υποψήφια με την Επιμελητηριακή Ανανέωση του Γ. Σωτηρόπουλου

Συνάδελφοι και φίλοι
Είμαι γυναίκα επιχειρηματίας που κάθε πρωί πάω στην επιχείρησή μου και όλη τη μέρα αγωνιώ για την δουλειά μου. Η γυναίκα επιχειρηματίας μπορεί και πρέπει να συμβάλει στην ώθηση της ελληνικής οικονομίας με γνώμονα την διαφάνεια, τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση και τις αξίες ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Έχω διαπιστώσει πολλά χρόνια τώρα ότι θεσμοί που έπρεπε να είναι δίπλα μας και να ενισχύουν την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την προσπάθεια της γυναίκας να βελτιώσει την θέση της στην κοινωνία, είναι απόντες, δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι επιχειρήσεις μας.
Ένας τέτοιος θεσμός είναι το Επιμελητήριο, ο οποίος εννοείται ότι υπάρχει για να μεσολαβεί απευθείας μεταξύ Κράτους και Επιχείρησης. Δυστυχώς, εκείνοι που έπρεπε να μας βοηθήσουν περιορίζονται σε εκδηλώσεις προβολής και σεμινάρια χωρίς αντίκρισμα.
Αποφάσισα, λοιπόν, πως αυτή τη φορά θέλω να έχω δίπλα μου το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και αποφάσισα πως αυτό δεν μπορεί να γίνει με πρόσωπα που είναι στις ίδιες θέσεις για δεκαετίες.
Στις Επιμελητηριακές Εκλογές, 10 και 11 Δεκεμβρίου, δηλώνω την στήριξή μου στον Γιώργο Σωτηρόπουλο και την Επιμελητηριακή Ανανέωση και θέτω την υποψηφιότητά μου στο Τμήμα των Υπηρεσιών.
Για να αλλάξουμε τα πράγματα και να βρούμε έναν αληθινό σύμμαχο για τις επιχειρήσεις μας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΜΠΑ
Hair stylist