Συνάντηση Παπαναστασίου – Βασιλειάδη: Εγκαίνια μιας νέας συνεργασίας του δήμου με το υπουργείο Αθλητισμού

Παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου και Μ. Τριανταφύλλου πραγματοποίηθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Αγρινίου η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με τον δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου. Ευχάριστο σίγουρα το περιεχόμενο της συνάντησης, αφού σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Αθλητισμού θα εγκαινιάσει το Κλειστό Γήπεδο στην Αερογέφυρα. Ωστόσο ο δήμαρχος μετά τη συνομιλία που είχε με τον Γ. Βασιλειάδη έκανε λόγο και για εγκαίνια μιας νέας συνεργασίας του δήμου με τον υπουργείο Αθλητισμού, με ανακοινώσεις νέων δράσεις που όπως είπε θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα.

O υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων :«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στο Αγρίνιο για τα εγκαίνια του κλειστού σταδίου η λειτουργία του οποίου είχε εξελιχθεί ως ανέκδοτο. Συζητήσαμε με τον κ. Παπαναστασίου τα προβλήματα των υποδομών της περιοχής, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και έχουμε πλήρη εικόνα στην Γ.Γ. Αθλητισμού, και από την συνεργασία με τους βουλευτές μας, όλων των ανοικτών ζητημάτων. Οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι πεποίθηση όλων μας ότι αν δεν υπάρξει συνεργασία της Κεντρικής Κυβέρνησης με την Τ.Α. και των δύο βαθμών δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να χαράξουμε μια νέα μέρα για τον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήσαμε με τον δήμαρχο σε ποιες δράσεις θα προβούμε από κοινού για να μπορέσουμε να παρέχουμε στους πολίτες εγκαταστάσεις όπου θα μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου καλωσόρισε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και αναφέρθηκε στα εγκαίνια του έργου: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Αγρίνιο. Μετά από πολλά χρόνια ένα σημαντικό έργο που αφορά στον αθλητισμό παραδίδεται στους δημότες Αγρινίου. Ένα έργο που είχε γίνει γεφύρι της Άρτας, ένα έργο που έπρεπε να είχε παραδοθεί πριν τα ολυμπιακά έργα και το οποίο καρκινοβατούσε για πολλά χρόνια. Θέλω ως Δήμαρχος Αγρινίου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υφυπουργό Αθλητισμού , την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τους βουλευτές που βοήθησαν στην οριστική παραλαβή του έργου. Ένα έργο που έρχεται να λύσει τεράστια ζητήματα. Για εμάς κ. Βασιλειάδη, γι αυτήν την Δημοτική Αρχή, ήταν μέλημα και πρώτη προτεραιότητα η ολοκλήρωση του έργου αλλά και η κατασκευή υποδομών στο ΔΑΚ, στα γήπεδα βόλεϊ , μπάσκετ και τένις, στο κολυμβητήριο αλλά και τα γήπεδα στις ενότητες. Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια και επένδυση στον αθλητισμό. Πριν από λίγες ημέρες υπογράψαμε την σύμβαση για το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Σήμερα χάρηκα και για έναν επιπλέον λόγο. Κάναμε μια συζήτηση για όλα τα ζητήματα του αθλητισμού που απασχολούν την πόλη. Συμφωνήσαμε, και θα ανακοινωθούν, μια σειρά πρωτοβουλιών για τις αθλητικές υποδομές. Εκτιμώ ότι έγινε μια ειλικρινής συζήτηση και σήμερα εγκαινιάζεται μια συνεργασία. Νιώθω ότι σήμερα πέρασε μια αχτίνα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε».

View post on imgur.com