Οι δημοτικότητες βουλευτών και Κατσιφάρα

Το thebest.gr παρουσιάζει σήμερα το Β’ ΜΕΡΟΣ της μεγάλης ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ που διενήργησε η ΚΑΠΑ Research στη Δυτική Ελλάδα. Για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας οι θετικές γνώμες υπερβαίνουν σημαντικά το εκλογικό ποσοστό που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές.Παρουσιάζονται ακόμα οι δημοτικότητες για τους βουλευτές Αχαϊας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ
Οι θετικές και μάλλον θετικές γνώμες για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα ανέρχονται σε 32,5% και οι αρνητικές-μάλλον αρνητικές σε 48,5%, ενώ ένα 19% δεν απαντά.Αν αναλογιστούμε ότι στις Περιφερειακές εκλογές του 2014, ο κ. Κατσιαφάρας είχε λάβει την πρώτη Κυριακή 23,06% (έναντι 19,85 του Ανδρέα Κατσανιώτη, 16,81 του Βασίλη Χατζηλάμπρου, 12,68 του Θύμιου Σώκου και 8,8 του Νίκου Καραθανασόπουλου) το 32,5% των θετικών-μάλλον θετικών γνωμών, μάλλον καταδεικνύει αύξηση της αποδοχής του στην κοινή γνώμηΆλλωστε και οι αρνητικές-μάλλον αρνητικές γνώμες κινούνται σε 48,5%, δύο μονάδες κάτω από το ποσοστό που είχε λάβει τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών τις οποίες είχε κερδίσει μόλις για μία μονάδα (50,5% Κατσιφάρας, 49,5% Κατσανιώτης).

ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-ΗΛΕΙΑΣ
Στη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research ζητήθηκε η γνώμη των πολιτών για τους 20 βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας (8 της Αχαϊας, 7 της Αιτωλοακαρνανίας και 5 της Ηλείας).

πηγή : thebest.gr
δημοτικότητες