Αφηγήσεις παραμυθιών στην Παλαιά Δημοτική Αγορά: Παρουσιάστηκαν “τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ”

Συνεχίζονται οι αφηγήσεις παραμυθιών από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου “Παραμύθι από Ζάχαρη”.

Σήμερα, Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, τα μέλη της θεατρικής ομάδας διάβασαν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά το παραμύθι “Τα Χριστούγεννα του κου Σκρουτζ”, μια διασκευή από την Ταρία Θεμελή, του γνωστού έργου του Κ. Ντίκενς “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία”, σε σκηνοθεσία της Κάτιας Ζαρκάδα.

Με μεγάλη προσοχή, τα παιδιά που το παρακολούθησαν, άκουσαν για τη ζωή του τσιγκούνη Σκρουτζ, τη μοναχικότητα και την επίδραση της τσιγκουνιάς του στους συνανθρώπους του, αλλά και για η λύτρωσή του στο τέλος, όταν αποφασίζει πως η αγάπη και η δοτικότητα είναι αυτά που φέρνουν τη χαρά και την ευτυχία στις ζωές των ανθρώπων.

Μετά το τέλος της αφήγησης τα μέλη της ομάδας μοίρασαν στα παιδιά μικρά δώρα, όπως μπαλόνια και σοκολατάκια. Την επόμενη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου κλείνει τον κύκλο των αφηγήσεών του, διαβάζοντας το κλασικό, αγαπημένο παραμύθι “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στην Παλαιά Δημοτική Αγορά στις 12:00.

φωτογραφίες: Γεωργία Ορφανίδη

View post on imgur.com