Χριστουγεννιάτικες δράσεις του ΔΙΕΚ Αγρινίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
1) Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (Α και Γ Εξάμηνο) με τις εκπαιδεύτριες κ.κ. Καλαντζή Ιωάννα και Κουτσοσπύρου Μαρία επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 18/12 το ΚΑΠΗ Αγρινίου στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου όπου και πρόσφεραν υπηρεσίες Κομμωτικής (κουρέματα και χτενίσματα)
2) Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ με τις εκπαιδεύτριες κ.κ. Γκόργκα Βασιλική και Κελεπούρη Βασιλική συμμετείχαν στο «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» του Δήμου Αγρινίου στην Παλαιά Δημοτική Αγορά την Τρίτη 19/12 και την Πέμπτη 21/12 το απόγευμα όπου και κατασκεύασαν στολίδια και Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για τους μικρούς φίλους.
3) Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΙΓΙΑΖ» με την εκπαιδεύτρια κ. Πάζιου Γεωργία έκαναν FACE PAINTING στους μικρούς φίλους την Πέμπτη 21/12 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ» του Δήμου Αγρινίου.
4) Οι καταρτιζόμενες της ειδικότητας «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΙΓΙΑΖ» με τις εκπαιδεύτριες κ. Πάζιου Γεωργία και ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ-ΓΟΥΝΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ θα κάνουν Χριστουγεννιάτικο FACE PAINTING το Σάββατο 23/12 από τις 10.00-14.00 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στην εκδήλωση «Η Φαντασία πάει…στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου»