Bill Cost – 3+1 προτάσεις για τον Ιανουάριο

Εκτός από τα πολυτελή ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς που πέρασε, τον Ιανουάριο όλοι θα είστε κάπου καλεσμένοι, θα παρευρίσκεστε σε party, θα βγαίνετε για καφέ αλλά θέλετε να είστε προσεγμένες. Επιλέξαμε από την καινούργια συλλογή Bill Cost μπλούζες, φορέματα σε βελούρ και εναλλαγές υφασμάτων για να διαλέξετε!

ρούχαΒελούρ κόκκινο φόρεμα, το καλύτερο για κάθε γιορτή
Το βελούδο είναι ένα ύφασμα απαλό και ιδιαίτερο, που χαρίζει στυλ και δυναμικότητα σε όποια το φοράει. Έχει έρθει στην μόδα εδώ και αρκετά χρόνια και έχει γίνει καθοριστικό για πολλές γυναίκες λόγω της φινέτσας και της ιδιαιτερότητάς του. Το κατακόκκινο φόρεμα Bill Cost είναι ένα total βελούδο σύνολο που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Για μία κολακευτική αντίθεση μπορείτε να συνδυάσετε κι άλλες υφές όπως το βαμβάκι ή το μαλλί. Είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε;

ρούχα 2Βελούρ σε μπλούζα
Αν δεν θέλετε να φορέσετε φόρεμα και αγαπάτε τα παντελόνια σας έχουμε μία ακόμα πρόταση από εντυπωσιακό και αριστοκρατικό βελούδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το βελούδο στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την πολυτέλεια, λόγω της ασυνήθιστης απαλότητάς του, φτάνοντας στις μέρες μας να αποτελεί μία ιδιαίτερη επιλογή. Βρείτε την μπορντό βελούρ μπλούζα Bill Cost με τρουακάρ μανίκι που θα γίνει η νέα fashion επιλογή σας. Επιλέξτε το από εδώ!

ρούχα 3Μπλούζα με πολλές ασυμμετρίες
Μία πιο casual επιλογή με εναλλαγές υφασμάτων είναι η μαύρη δερμάτινη μπλούζα Bill Cost που μπορεί να φορεθεί με κολάν ή με τζιν. Η ασυμμετρία κάνει ένα δυναμικό come back και έτσι βλέπουμε άπειρες fashionistas να το φοράνε. Κάντε update στο στυλ σας και επιλέξτε μία από τις πιο εκκεντρικές casual προτάσεις που ευχαρίστως φοριούνται ακόμα και σε ένα party!

ρούχα 4Μαύρο φόρεμα με detail δαντέλα
Αυτό είναι ένα φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε στο ρεβεγιόν. Με λεπτομέρεια δαντέλα μπροστά και πίσω και midi μήκος είναι άνετο, εντυπωσιακό και ό,τι πρέπει για την ώρα του party! Βρείτε το εδώ, με δωρεάν μεταφορικά.

Τα καλύτερα γυναικεία ρούχα σας περιμένουν στο Bill Cost. Επιλέξτε τα online σε χαμηλότερες τιμές!