3+1 συστήματα ασφαλείας που πρέπει να έχει το σπίτι μας

Τα συστήματα ασφαλείας θεωρούνται απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε οικιακό και επαγγελματικό χώρο πλέον. Οι διαρρήξεις είναι πολύ συχνές σε διάφορες γειτονιές όλης της Ελλάδας και γενικότερα η μάστιγα της εγκληματικότητας είναι πλέον τόσο ανησυχητική που κάθε ένας από εσάς έχει προβλέψει να προστατευτεί όσο γίνεται καλύτερα στο σπίτι σας.

Κλειδαριές ασφαλείας
Το πρώτο και οικονομικότερο βήμα που κάνουν οι περισσότεροι για να προστατέψουν την περιουσία τους. Μία καλής ποιότητας κλειδαριά ανοίγει με ένα και μοναδικό αντικλείδι και είναι κατασκευασμένη από υλικά που αντέχουν σε όλες τις καταπονήσεις. Στις μέρες μας υπάρχουν κλειδαριές που δεν λειτουργούν καν με κλειδιά αλλά ανοίγουν μόνο με κωδικό.

Η Force ειδικεύεται στην κλειδαριές ξενοδοχείων γνωρίζοντας ότι η κλειδαριά έχει βασικό ρόλο όχι σαν την ασφάλεια του κτηρίου αλλά ως κριτήριο κομμάτι του κύριου προϊόντος.

Συστήματα συναγερμού
Τα συστήματα συναγερμού μπορούμε να πούμε πως είναι η πιο ποιοτική λύση, αφού σταματούν κάθε προσπάθεια διάρρηξης, μέσω του συναγερμού, ο οποίος στέλνει μηνύματα σε ειδική υπηρεσία και στην αστυνομία. Ακόμα και αν ο διαρρήκτης μπει στον χώρο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι η επίσκεψή του θα είναι πολύ σύντομη.

Κάμερες ασφαλείας
Οι κάμερες ασφαλείας είναι τα μάτια που θα παρακολουθούν τι γίνεται στην οικία σας. Είναι πολύτιμος οδηγός για την σύλληψή των δραστών αν τελικά δεν σταματήσουν τη διάρρηξη.

Με την εγκατάσταση των καμερών, μπορείτε να έχετε εικόνα στο κινητό ή τον υπολογιστή σας, με μία απλή σύνδεση στο internet. Έτσι θα παρακολουθείτε εξ αποστάσεως ό,τι συμβαίνει στο σπίτι σας.

Κάγκελα ασφαλείας
Δημιουργήστε ένα φυσικό εμπόδιο με κάγκελα ασφαλείας πτυσσόμενα που μπορούν να μπουν σε κάθε είσοδο του σπιτιού σας, πόρτες, παράθυρα κ.α. Αν συνδυαστούν με μία καλή πόρτα ασφαλείας, τότε κάνουν το σπίτι απόρθητο!

Για να βρείτε και εσείς το ιδανικότερο σύστημα ασφαλείας για τον χώρο σας, μπείτε στην ιστοσελίδα της Force από εδώ. Άμεση εξυπηρέτηση, τα μεγαλύτερα brands της αγοράς.