Γνωρίστε την Greek Air Cargo –  Υπηρεσίες cargo και μεταφορές σε όλον τον κόσμο

Στην σύγχρονη οικονομία έχουν ανοιχτεί γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με χώρες κολοσσούς στο εμπόριο. Για την μεταφορά φορτίων λοιπόν κάθε πιστοποιημένος πάροχος στον τομέα cargo προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.
Μία από αυτές τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα είναι η Greek Air Cargo, η οποία ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο και στους κανονισμούς της σύγχρονης αγοράς.

Προτεραιότητες της εταιρείες για να καθίσταται επιτυχημένη και αποτελεσματική κάθε μεταφορά:

Προσωπικό
Όλα ξεκινούν από τα άτομα, τα οποία απαρτίζουν τον στόλο που εργάζεται και κανονίζει κάθε εμπόρευμα. Με συνεχή εκπαίδευση το προσωπικό ανταποκρίνεται στις πιο δυνατές προκλήσεις, αντιμετωπίζοντάς τες πάντα με επιτυχία.

Ικανοποίηση των πελατών
Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες και οι πιστοποιήσεις που έχει λάβει με τα χρόνια η εταιρεία, είναι σημαντικές αποδείξεις για την άψογη εργασία που έχει γίνει μέχρι τώρα σε όλες τις μεταφορές θαλάσσης, ξηράς και αέρος.

Αεροπορικές μεταφορές
Η πιο γρήγορη και αξιόπιστη λύση για την μεταφορά εμπορευμάτων είναι οι αεροπορικές μεταφορές. Δυνατότητα μεταφοράς έχουν όλα τα ευπαθή ή μη φορτία, σε τρόφιμα, πρώτες ύλες ή υπερμεγέθη φορτία, τα οποία είναι αναγκαίο να μεταφερθούν σε κάθε μεριά της γης. Σημαντικό πλεονέκτημα που αφορά τις αεροπορικές μεταφορές είναι η νυχτερινή βάρδια, η οποία εξασφαλίζει τη δυνατότητα παραλαβής και αποστολής φορτίου οποιαδήποτε ώρα της νύχτας, με παράδοση πόρτα με πόρτα.

Όλες οι μεταφορές, είναι αξιόπιστες, ταχύτατες και ασφαλείς με όλα τα μέσα και με κάθε τρόπο. Προτείνονται ανάλογα με το budget σας συνδυαστικές λύσεις μεταφοράς για να φτάνει κάθε φορτίο με ασφάλεια στα σωστά χέρια.

Πρωτοπόροι και σε άλλες υπηρεσίες μεταφοράς
Είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία του εκτελωνισμού, με την οποία διεκπεραιώνονται όλες οι διαδικασίες και τα έγγραφα για την διακίνηση των εμπορευμάτων μέσω τελωνείου.

Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και σύμβουλο στις μεταφορές σας; Τον βρήκατε! Μπείτε στην Greek Air Cargo.