Δώστε την σωστή ξηρά τροφή στον σκύλο σας

Ο αγαπημένος σας σκύλος πρέπει να τρώει υγιεινά και ποιοτικά. Για να γίνει αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε με πολύ σωστά κριτήρια τις σκυλοτροφές ξηράς τροφής, δηλαδή το πιο συχνό πιάτο του!

Οι προϋποθέσεις συντήρησης εμπεριέχουν την σωστή σκίαση και την προστασία. Πολλές φορές βλέπουμε σε pet shop τσουβάλια με τροφές να βρίσκονται στον ήλιο, στριμωγμένα, έτοιμα να σκιστούν.

Το online pet shop Pets & Friends σας εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα, πριν φτάσουν στο στομάχι του σκύλου σας, έχουν περάσει από πολλούς ελέγχους και φυλάσσονται πάντα σε ένα σκιερό μέρος.

Οι περισσότερες τροφές καλής ποιότητας δεν περιέχουν χημικά στοιχεία παρά μόνο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Έτσι λοιπόν όπως θα φυλάγατε τις δικές σας τροφές, πρέπει να φυλάξετε και τις τροφές του πιστού σας φίλου όχι μόνο για να διατηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο αλλά και για να προφυλάξετε ένα ευάλωτο στομάχι όπως αυτό του σκύλου σας.

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες σκυλοτροφές για να μπορέσετε να δώσετε στους πιστούς σας φίλους όλα όσα χρειάζονται για να τρέφονται κάθε μέρα με τα καλύτερα προϊόντα.

σκύλοςΣκυλοτροφές Acana
Ολόφρεσκα συστατικά εμπλέκονται σε ένα σακουλάκι από κροκέτες που θα λατρέψει να μασουλάει ο πιστός σας φίλος. Η Acana είναι η ράτσα που μπορεί να κάνει κάθε σκύλο να περιμένει πως και πως την ώρα του φαγητού. Αν το μικρό σας αναμένεται να φτάσει στην ενηλικίωσή του τα 25 κιλά, τότε η Acana Puppy Large είναι η τέλεια πρόταση.

σκύλοςΥγιείς αρθρώσεις
Πολλές ράτσες υποφέρουν από αρθριτικά. Για παράδειγμα οι γερμανικοί ποιμενικοί αντιμετωπίζουν όσο περνούν τα χρόνια προβλήματα λόγω της ανατομίας των ποδιών τους. Δείτε από εδώ την Belcando με αρνί, μια ολιστική τροφή που εξασφαλίσει ισορροπημένη ανάπτυξη.

Μπείτε και εσείς στο online pet shop petsfriends.gr και βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σκυλοτροφές με διάφορα συστατικά.