Δημοτική Aρχή Θέρμου: Αμέτρητα τα νομικά «χαστούκια» σε Κασόλα – Παπαδημητρίου & Σία και για την υπόθεση ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας

Ανακοίνωση της Δημοτικής Aρχής Θέρμου

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ «ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ» ΣΕ ΚΑΣΟΛΑ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ &ΣΙΑ και για την υπόθεση ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ .
Είναι γνωστό ότι η πολιτική του «αρχηγού» της αντιπολίτευσης Θέρμου στηρίζεται στις συνεχείς αναφορές, ενστάσεις και σε κάθε άλλο εργαλείο που υπονομεύει το δήμο και προσπαθεί να ματαιώσει κάθε θετικό του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα και της παράταξης των πολιτών του 65% στο Θέρμο.
Αφού επί δύο χρόνια μας βομβαρδίζει με ανακοινώσεις και αναφορές στην υπόθεση του ΤΟΕΒ Κ. Χρυσοβίτσας, επιστρατεύτηκε ο συνεργάτης του, πρώην έμμισθος αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου, αναπαρήγαγε τις ανακοινώσεις Κασόλα και προέβη σε Αίτηση – Αναφορά για διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου κατά του δημάρχου, γιατί εξόφλησε οφειλή του αντλιοστασίου άρδευσης – ύδρευσης της Τ.Κ Κάτω Χρυσοβίτσας, λόγω διακοπής ηλεκτροδοτήσεως, για να μην μείνουν οι κάτοικοι χωρίς πόσιμο νερό. Η αυτονόητη νόμιμη ενέργεια του δημάρχου για την ομάδα των υπονομευτών και τον υποκινητή τους ήταν «αδίκημα».
Κατόπιν ελέγχου και παραθέσεως όλων των στοιχείων της υπόθεσης , ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η από 11-11-2017 αναφορά του τέως «εμμίσθου» και με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, αποδεικνύεται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων του δημάρχου και καταλήγει αυτή : «…θεωρούμε ότι δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες διερεύνησης ενδεχομένων πειθαρχικών ευθυνών του κ. Δημάρχου Θέρμου, καθώς η ανωτέρω εξόφληση οφειλών προς τη ΔΕΗ έλαβε χώρα στα πλαίσια υφισταμένης συμβατικής σχέσης με το δήμο Θέρμου και για παροχή ρεύματος αντλιοστασίου, το οποίο κατά το χρόνο διακοπής ρεύματος εξυπηρετούσε και τις ανάγκες υδροδότησης τοπικής κοινότητας του Δήμου …».
Είναι φανερό ότι ο κ. Παπαδημητρίου πρέπει να σκέπτεται τι υπογράφει, τι καταγγέλλει και ο κ. Κασόλας να καταλάβει, ότι το δικό του «έπος» έχει άλλες χρυσές σελίδες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε βίβλο. Ελπίζουμε όμως ότι την τακτική του να την καταλάβουν οι υπόλοιποι που ακόμα τον «εμπιστεύονται» για να πάψουν να «χρησιμοποιούνται» από τον ίδιο εις βάρος των δημοτών και να συνυπογράφουν τις καταγγελίες του.