Έρχεται στο Αγρίνιο ο… “Ζορό”

Δεν είναι ψέμα! Σήμερα το πρωί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Αγρίνιο έλαβαν από τον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη την ακόλουθη ανακοίνωση. Μετά τη διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον ίδιο ως Ζορό και τον ύμνο της ΝΔ σε …καρναβαλική βερσιόν…. ο Πανίκας θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής που διοργανώνει φέτος στο Αγρίνιο ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας. Αρκεί μάλλον μία λέξη αντί οποιουδήποτε άλλου σχολίου: Καρναβάλι

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Στο Αγρίνιο θα βρίσκεται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (17-19 Φεβρουαρίου) ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης θα φτάσει στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (Hotel Alexander).
Την Κυριακή 18/2 στις 22.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κτήμα Amaro» θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής που διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας γιορτάζοντας τις Απόκριες ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας.