Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για την από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φλεβάρη και ώρα 6:30 μ.μ. στα γραφεία του Ε.Κ.Α. με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ε.ΚΑ. και τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας και του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με θέμα : Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών, αποφασίστηκε να συζητηθεί στα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων η πρόταση για από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21 Φλεβάρη και ώρα 11:00 π.μ. στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου.

Μετά από συζήτηση στα διοικητικά συμβούλια η πρόταση έγινε αποδεκτή. Οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
Καλούμε και τους άλλους φορείς να συμμετέχουν ενεργά στην κινητοποίηση.
Για την επιτυχία της συγκέντρωσης αποφασίστηκε σειρά πρωτοβουλιών και καλούμε τους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μικροεπαγγελματίες- εμπόρους, τη μικρομεσαία αγροτιά να δώσουν μαζικό μαχητικό «παρών» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τα Δ.Σ.