Ο Παναιτωλικός καταγγέλλει τον Λεβαδειακό για τη μετακίνηση των φιλάθλων

«Ο Λεβαδειακός δεν θα επιτρέψει στους φιλάθλους μας να μπουν στο γήπεδο»
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει ότι ο Λεβαδειακός άλλαξε γνώμη σχετικά με την παρουσία φιλάθλων της στην αυριανή αναμέτρηση στην Βοιωτία και τους καλεί να μην ταξιδέψουν.

Με «ήξεις, αφήξεις» άρχισε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού στη Λιβαδειά, όπου υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα με το αν θα υπάρχουν φίλοι των «κυανοκίτρινων» στο γήπεδο. Χωρίς υπαιτιότητα της ομάδας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ούτε και της αστυνομίας. Οπως κατήγγειλαν τα «καναρίνια», παρότι αρχικά οι Βοιωτοί συμφώνησαν ώστε να παραχωρηθεί η Θύρα 4 στους Αγρινιώτες, μετά το ανακάλεσαν, ενώ η αστυνομία όχι μόνο είχε επίσης συναινέσει, αλλά δεν είναι καν ενήμερη για την αλλαγή στάσης του Λεβαδειακού. Ο οποίος φαίνεται πως επικαλέστηκε ότι στη διπλανή Θύρα θα υπάρχουν 1.000 οργανωμένοι φίλοι του, τη στιγμή που ο μέσος όρος εισιτηρίων του είναι 1.046.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο πλαίσιο των μέτρων τήρησης τάξης του αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ΠΑΕ, να παραχωρηθεί η Θύρα 4 του γηπέδου σε φιλάθλους του Παναιτωλικού (παράγραφος 1.β’ της από 08/02/2018 απόφασης ) έως 806 εισιτήρια.

Σε σημερινή επικοινωνία του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για συνεννόηση εξυπηρέτησης των φιλάθλων που τυχόν μετακινηθούν, ενημερώθηκε ότι τελικά η γηπεδούχος ομάδα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την παρουσία φιλάθλων του Παναιτωλικού στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας επειδή -όπως υποστηρίζει- θα υπάρχουν χίλιοι (1.000) οργανωμένοι φίλαθλοι του Λεβαδειακού σε διπλανή Θύρα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει στο γήπεδο κανένας φίλαθλος με διακριτικά του Παναιτωλικού, ενώ θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοτήτων στα εκδοτήρια.

Σε επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία (παρά την έκπληξη αλλαγής στάσης της ΠΑΕ Λεβαδειακός), ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν νέα απόφαση, παραπέμποντάς μας στην καθιερωμένη σύσκεψη του αγώνα το πρωί της Κυριακής.Μετά τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο φιλάθλων της στο γήπεδο. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όσων έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από Αγρίνιο ή αλλού για να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα, τους καλούμε να μην μετακινηθούν.