Υποτονικά ως συνήθως τα Κούλουμα στο Αγρίνιο

Υποτονικά ως συνήθως τα Κούλουμα σήμερα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, αφού ο δήμος Αγρινίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν πραγματοποιεί εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να προσελκύσουν κόσμο. Ωστόσο αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στα Αμπάρια Παναιτωλίου και στο τουριστικό περίπτερο της τεχνητής λίμνης Στράτου, όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα σαρακοστιανά εδέσματα που μοιράστηκαν.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το τουριστικό περίπτερο της τεχνητής λίμνης Στράτου, τα Αμπάρια Τριχωνίδας και το Ζευγαράκι όπου αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες:
«Χρόνια πολλά σε μικρούς και μεγάλους. Καλή Σαρακοστή. Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις τοπικές κοινωνίες διοργανώνει και φέτος τα Κούλουμα και υποδέχεται την Σαρακοστή με τα παραδοσιακά εδέσματα. Είναι μια ημέρα χαράς και μια ευκαιρία να γιορτάσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας. Είναι μία από τις σημαντικότερες περιόδους της Ορθοδοξίας καθώς μας προετοιμάζει για την πνευματική κάθαρση. Εύχομαι υγεία, χαρά και δύναμη σε όλο τους Αγρινιώτες».

View post on imgur.com