Με γλώσσα εμφυλίου οι novartistas

Ξεκινώντας με τον Σαμαρά ο οποίος χρησιμοποιεί την λέξη συμμορίτες (ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να πει μαφιόζοι, απαράδεκτοι, βλάκες, μ@λάκες) παίρνει σειρά ο Λοβέρδος αφού αποκάλεσε «αρχισυμμορίτη» της υπόθεσης Novartis τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι «Θα κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αυτοί οι συμμορίτες που διοργάνωσαν αυτό, θα δώσουν λόγο»

Δεν είναι τυχαίο ξαναλέω η λέξη συμμορίτης. Μια λέξη που χρησιμοποιούταν στον εμφύλιο για να στιγματίσει τους κομμουνιστές (ληστοσυμμορίτες ή συμμορίτες τους έλεγαν οι “πατριώτες”) και τον εμφύλιο που τον αποκαλούσαν συμμοριτοπόλεμο. Προσπαθώντας λοιπόν να χτυπήσουν στο αίσθημα του μπατριωτισμού του Έλληνα μπατριώτη και Μπαοκτσή προσπαθούν να ντυθούν μπατριώτες και να ρίξουν λάσπη στους παλλιοκομμουνιστές που μας κυβερνούν (γελάνε κι οι πέτρες που κάποιοι θεωρούν τους ΣΥΡΙΖΑιους κομμουνιστές).

Παρόλα αυτά το μόνο που δείχνουν με αυτές τις κινήσεις είναι ότι βρίσκονται σε πανικό. Δεν ξέρω αν έχουν εμπλακεί κάπου, αλλά βρίσκονται σε μεγάλο πανικό. Προσωπικά δεν ελπίζω σε κανένα αποτέλεσμα, από την στιγμή που το θέμα πάει στην Βουλή. Θα το κάνουν καθαρά κομματικό οι Γεωργιαδοπολάκηδες και θα τελείωσει εκεί το παραμύθι. Κι εμείς η πλέμπα, ο απλός λαουτζίκος, ποτέ δεν θα μάθουμε τι έγινε πραγματικά. Απλά θα ευελπιστούμε να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ #NOT

Γ.Κ.