Πρόστιμα σε επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης

Πρόστιμα σε επιχειρήσεις του Αγρινίου και του Ξηρομέρου επιβλήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας για διάφορες αγορανομικές παραβάσεις.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€ σε ιδιοκτήτες επιχείρησης στην περιοχή του Ξηρομέρου, επειδή σε αγορανομικό & δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση βρέθηκαν φιάλες ουίσκι, χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

Με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτ/νίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 4.099,40 ευρώ σε πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου σε βυτίο διανομής υγρών καυσίμων ευρέθηκε περίσσευμα 400 λίτρων πετρελαίου Θέρμανσης μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτωθείσας, βάση των αποδείξεων που είχαν εκδοθεί από το σύστημα εισροών-εκροών του πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του.

Με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500€ σε ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας αρωμάτων – καλλυντικών – είδη οικιακής χρήσης στο Αγρίνιο, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου στο κατάστημα εμπορίας αρωμάτων-καλλυντικών-είδη οικιακής χρήσης διαπιστώθηκε να μην έχει ως όφειλε τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα (ΡΟS).