Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αγρινίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς [pics]

Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, φώναξαν σήμερα το πρωί σε κινητοποίηση που πραγματοποίησαν μέλη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου έξω από τη ΔΟΥ Αγρινίου από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”.

Χαιρετισμούς στους συγκεντρωμένους απηύθυναν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Π. Μπεσίνης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπ. Κοτοπούλης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας Γ. Πολύζος. Ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Μ. Κατσιγιάννη, ο οποίος εστίασε στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης που από κοινού με τους δανειστές εντείνουν την επίθεση στα φτωχά λαϊκά στρώματα μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τη μείωση του αφορολόγητου, την περαιτέρω μείωση σε συντάξεις.

Τα αιτήματα των συγκεντρωμένων σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου:
• Τον άμεσο τερματισμό των κατασχέσεων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς, επαγγελματική στέγη, υποθηκεύσεις δανείων κ.λπ. Άμεση διαγραφή τόκων και προσαυξήσεων, τμήματος των χρεών στις τράπεζες
• Την άμεση ένταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο, όπως ισχύει για όλους. Να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, ο ΕΝΦΙΑ.
• Τέρμα στις νέες περικοπές σε συντάξεις – παροχές – επιδόματα. Άμεση ανάκτηση των απωλειών σε συντάξεις και παροχές Υγείας – Πρόνοιας, δωρεάν για όλους. Σύνταξη σε όλους όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
• Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας. Κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν τα ωράρια».
• Δραστικό κούρεμα των τοκογλυφικών ανατοκισμών των χρεών και των δανείων.

View post on imgur.com