Ο Ρόσα, η ΑΕΚ και τα δικαιώματα της Μόντε Αζούλ

Στο… μικροσκόπιο της Ένωσης ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ του Παναιτωλικού
Ο Ρόσα αποτελεί έναν από τους ηγέτες του φετινού Παναιτωλικού. Από τα πόδια του «φιλτράρεται» κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η επιθετική ανάπτυξη της αγρινιώτικης ομάδας.Η φυσική του θέση είναι αριστερός εξτρέμ, ωστόσο αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στη δεξιά πτέρυγα και στον άξονα, εκμεταλλευόμενος το καλό δεξί πόδι και την υψηλή τεχνική κατάρτιση.

Στην ΑΕΚ έχουν διακρίνει – σε πρώτο χρόνο – τις αρετές του Ρόσα και για αυτό το λόγο άλλωστε, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του με τον σύλλογο του Αγρινίου, έχοντας ασφαλώς υπόψιν τους πως σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τα δικαιώματα της Μόντε Αζούλ
Εκτός από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τα άλλα «κιτρινόμαυρα» παιδιά και οι παροικούντες την ΠΑΕ Παναιτωλικός, θυμούνται ασφαλώς πως το συμβόλαιο τους με τον Φάρλεϊ Ρόσα λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Αλίμονο.Και για αυτό άλλωστε, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον ξένο εκπρόσωπό του Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, έχοντας ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις μαζί του σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μία σημαντική παράμετρο στην υπόθεση έχει να κάνει με τα δικαιώματα που διατηρεί ο Μόντε Αζούλ (σε συνεργασία με το βραζιλιάνικο γραφείο μάνατζερ που έχει υπό την σκέπη του τον 24χρονο ποδοσφαιριστή) και φτάνουν σε ποσοστό 50%.Κάτι που θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους στην ΑΕΚ, από την στιγμή που ωριμάσει στο μυαλό τους το μεταγραφικό πρότζεκτ του Ρόσα και αποφασίσουν να περάσουν στο…παρασύνθημα για την απόκτησή του.

ΠΗΓΗ: “ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” / marca-sl.gr