Ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ευχαριστεί τη “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”

Ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ που για δεύτερη φορά , μέσω προγράμματος σίτισης , επιδεικνύει εμπιστοσύνη στο έργο του Αγίου Δημητρίου και συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια στήριξης και ανακούφισης συνανθρώπων μας στην περιοχή του Αγρινίου, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Το δίκτυο κοινωφελούς δράσης που έχει αναπτύξει η εταιρεία ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στηρίζει βάσει προκαθορισμένων κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες αναξιοπαθούντων με ανήλικα τέκνα. Η στήριξη αφορά σε πακέτα με βασικά είδη τυποποιημένων τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των οικογενειών για ένα ολόκληρο μήνα τουλάχιστον για έξι μήνες ( 2 πακέτα για κάθε οικογένεια και 4 πακέτα για κάθε πολύτεκνη οικογένεια). ‘Έτσι θα ενισχυθούν πλέον των 258 οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στα συσσίτια και 31 οικογένειες που επιλέχτηκαν μετά από αίτησή τους και πρόκειται να λάβουν τα πακέτα αυτά και πιο αναλυτικά: 5 πολύτεκνες και 26 μονογονεϊκές οικογένειες που αριθμούν συνολικά 90 μέλη .
Ευχαριστούμε για τη στήριξη και ενίσχυσή την εταιρεία Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του πολύπλευρου έργου μας για την στήριξη και ανακούφιση των οικογενειών που είναι σε δυσχερή θέση.
Είμαστε ευγνώμονες για την συμβολή σας στη δική μας προσπάθεια “ενάντια στην κρίση”.

Με τιμή
Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ο ιερεύς
Κωνσταντίνος Καντάνης