Μεγάλη συμμετοχή στο μουσικό απογευματινό τσάι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Νομού Αιτωλ/νίας, πραγματοποίησε και εφέτος με μεγάλη επιτυχία την πολιτιστική εκδήλωση – μουσικό απογευματινό τσάι, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα «ΕΡΙΦΥΛΗ» στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό Κέντρο του Εργαστηρίου μας στο Μεσολόγγι, ώρα 6:00-10:00 μ.μ.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος, κα Διονυσία Σαμαντά. Ακολούθησε αναφορά στο «Πανηγύρι του Άη-Συμιού» ως η άυλη πολιτιστική κληρονομιά του Μεσολογγίου από την εργαζόμενη του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Μαρίνα Κασσαβέτη.
Στη συνέχεια, η λαογραφική ομάδα δημοτικών χορών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», φορώντας παραδοσιακές στολές, χόρεψε δημοτικούς χορούς και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από το κοινό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι επίσημοι:
– ο Διοικητής του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριος Σπύρου
– ο κ. Χρήστος Παΐσιος, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου
– ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικού Στρατού κ. Περικλής Τσάντζαλος
– η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κα Σοφία Λαναρά
– η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας Ι.Π. Μεσολογγίου κα Ροδάνθη Φλώρου,
Πρόεδροι και εκπρόσωποι πολλών Φορέων και Συλλόγων του Νομού μας.
Ευχαριστούμε θερμότατα τον σπουδαίο συντοπίτη μας ζωγράφο κ. Παναγιώτη Αθανασίου για τον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που πρόσφερε για τη λαχειοφόρο αγορά μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και από καρδιάς όλες τις εθελόντριες Μεσολογγίτισσες και Αιτωλικιώτισσες φίλες μας για τα υπέροχα γλυκίσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν στην εκδήλωσή μας.
Ευχαριστούμε θερμότατα την ορχήστρα «Πλεϊμπάκ» και ιδιαιτέρως τους : κ. Γιάννη Πανουκλιά, την κα Λυδία Γεωργακοπούλου και τον κ. Δημήτρη Ραΐδη, οι οποίοι με το καλλιτεχνικό τους ύφος και την ποιοτική επιλογή και επιμέλεια των τραγουδιών λάμπρυναν την εκδήλωσή μας, προσφέροντας, αφιλοκερδώς, μια όμορφη μουσική βραδιά.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο