Ημερίδα με θέμα «Παιδί και Δημιουργικότητα» στη Ναύπακτο

Ημερίδα ενημέρωσης και έμπνευσης με θέμα: «Παιδί και Δημιουργικότητα», θα πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 πμ, στον πρώτο όροφο του κτιρίου «Ναυπακτία» στο λιμάνι.

Η επιστημονική – ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε οποιοδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με το ρόλο της Δημιουργικότητας στην ανάπτυξη του παιδιού, τόσο σε προσωπικό- ψυχικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς διακεκριμένη επιστημονική ομάδα θα αναπτύξει το θέμα από διάφορες σκοπιές. Κεντρικοί ομιλητές αποτελούν ο Ψυχολόγος Στεφανάτος Αλέξης, ο καθηγητής Κοινωνιολογίας Λαμπρίτσιος Χρήστος, ο καθηγητής Φυσικής και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Τερζής Αντρέας, καθώς και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνος του ΚΔΑΠ Γαλατά και Δημιουργός του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πυθαγόρα» Μυκωνιάτης Μάρκος. Τέλος, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία του εξειδικευμένου Συνεργάτη- Φυσικοθεραπευτή Παναγόπουλου Αθανάσιου.

Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου της «Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας» που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2017-2018.