Με ένα tweet -προς το παρόν- ανταπέδωσε ο Pyatt την επίσκεψη Καραπάνου

Με ένα θερμό tweet ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt ανταπέδωσε την επίσκεψη του δημάρχου Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου, για να του παραδώσει την επίσημη ανακήρυξη των Ηνωμένων Πολιτειών ως Τιμώμενη χώρα από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στις φετινές Εορτές Εξόδου.

Ήμουν ευτυχής να δεχθώ από τον Δήμαρχο Καραπάνο τον χαρακτηρισμό των ΗΠΑ ως τιμημένη χώρα για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου, όπου θα γιορτάσουμε τις κοινές αξίες και τις συνεισφορές των ΗΠΑ στην ελληνική ανεξαρτησία. Καλό ταξίδι στο ταξίδι στη Φλώριδα για εορτασμούς της Ανεξαρτησίας αυτή την εβδομάδα. ανέφερε ο Geoffrey Pyatt ευχόμενος κάθε επιτυχία στην αντιπροσωπεία του Δήμου η οποία θα ταξιδέψει στην Φλόριντα προκειμένου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Πάντως ούτε ο ίδιος ο πρέσβης, ούτε ο δήμος Μεσολογγίου στη σχετική ανακοίνωση του επιβεβαίωσε την παρουσία του στις φετινές Εορτές Εξόδου. Μάλλον αυτό θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του Αμερικανού διπλωμάτη…