ΑΛΦΑ 93: Συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες από τη Διοίκηση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς προπονητή και παίκτες εξέδωσε η Διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 για την καλύτερη πορεία, που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ο Σύλλογος στην ιστορία του στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ μοιράζουν συγχαρητήρια σε όλους για τη φετινή πορεία και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι «θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΛΦΑ 93 BC συγχαίρουν τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σταυρόπουλο και τους παίκτες του Συλλόγου για την εξαιρετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ και δη στον δεύτερο γύρο.
Η ΑΛΦΑ πραγματοποίησε φέτος μία εξαιρετική χρονιά και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς (12 νίκες και 6 ήττες).
Στυλοβάτες της προσπάθειας αυτής ήταν σαφέστατα ο προπονητής και οι παίκτες μας, για τους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ειδικά στον δεύτερο γύρο, η ομάδα μας έκανε πορεία πρωταθλητισμού, γνωρίζοντας μόλις μία ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (ΑΟ Βόνιτσας).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της τερματίζει σε τόσο υψηλή θέση, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν και τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας, τα οποία είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και μεγάλη συμβολή στην όλη προσπάθεια.
Από μέρους μας δηλώνουμε πίστη για τη συνέχεια και πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υπάρξουν καλύτερες ημέρες…

Εκ μέρους του ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Νίκος Σβίγγος