Γυναικεία ρούχα Chica – Η καινούργια συλλογή είναι εδώ, για να σε εντυπωσιάσει

Στο Chica Clothing online και στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, έφτασε η καινούργια συλλογή με προσφορές στα γυναικεία ρούχα και υπάρχουν εντυπωσιακές προτάσεις και μοναδικά κομμάτια σε φορέματα, γυναικεία παντελόνια και γυναικείες μπλούζες, για να είσαι ντυμένη με την τελευταία τάση της μόδας, για κάθε περίσταση και σε κάθε σου εμφάνιση.

saten-forema-midi-rithmizomenes-tirantes-ependisi-mayroΌλες οι γυναίκες αγαπάνε τα φορέματα και είναι ένα must have item, που δεν μπορεί να λείψει από την ντουλάπα σου. Εδώ θα βρεις νεανικά, super sexy και ιδιαίτερα γυναικεία φορέματα, σε μια τεράστια ποικιλία από χρώματα, σχέδια και μήκη. Μακριά, κοντά και midi φορέματα, για όλες τις εποχές και για εντυπωσιακές πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Την παράσταση κλέβουν υφάσματα όπως τα πλεκτά, δερμάτινα, βελούδινα, δαντέλα και διαφάνειες και φυσικά οι ξεχωριστές πινελιές από πούλιες, τολμηρά prints και τα διάφορα ανοίγματα.

Δες όλα τα φορέματα της νέας συλλογής για το 2018.

psilomesi-pantelona-lastixo-zoni-mauroΤα γυναικεία παντελόνια και οι παντελόνες που θα βρεις, θα αναδείξουν το καλλίγραμμο σώμα σου και θα σου δώσουν επιλογές για να κάνεις άπειρους στιλιστικούς συνδυασμούς, από το πρωί στην δουλειά, μέχρι και στις βραδινές σου εξόδους. Μοναδικά βινύλ, βελούδινα, καρό και σουέτ γυναικεία παντελόνια, χαρίζουν glam στυλ και δεν λείπουν τα γυναικεία ψηλόμεσα παντελόνια από δερματίνη και τα αγαπημένα τζιν, σε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Δες όλα τα παντελόνια & τις παντελόνες της συλλογής, εδώ.

top-plekto-soura-mesi-mauroΟι γυναικείες μπλούζες και τα τοπ, είναι μια πρακτική και εύκολη λύση, για την καθημερινότητα, αλλά εδώ η άνεση συναντάει με ιδιαίτερο τρόπο το στυλ και σου δίνει εντυπωσιακά μπλουζάκια και φούτερ, μέχρι τουνίκ και t-shirts, κοντομάνικα ή μακρυμάνικα.

Σε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και παιχνιδιάρικα και ζωηρά σχέδια και prints, δεν θα ξέρεις ποιο να επιλέξεις πρώτο. Στο chica clothing και θα βρεις άπειρους συνδυασμούς, που θα τα κάνουν τα καινούργια αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας σου. Βρες τις νέες σου αγαπημένες μπλούζες και τα τοπ της Άνοιξης, σε μοναδικά χαμηλές τιμές!

Μην το σκέφτεσαι! Το Chica Clothing θα γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός για ρούχα και παπούτσια που θα λατρέψεις!