Είδη Σπιτιού Stark Stores: Οι πιο πρωτότυπες προτάσεις δώρων για κάθε σπίτι!

 

Σκοπεύεις πας σε σπίτι και δεν ξέρεις τι δώρο να πας; Θες κάτι πρωτότυπο και χρηστικό; Στο online κατάστημα με είδη σπιτιού Stark Stores θα βρεις μοναδικές προτάσεις για τον εξοπλισμό της κουζίνας, με κατσαρόλες και μαχαίρια κουζίνας και εντυπωσιακές ζυγαριές για το μπάνιο.

zeyariaΣτο κατάστημά θα βρεις ζυγαριές μπάνιου, αναλογικές και ηλεκτρονικές, με πρωτότυπα σχέδια και ζωηρά χρώματα, για να εντυπωσιάσεις και να δώσεις λίγο χρώμα και στυλ στο μπάνιο. Σου προτείνουμε να επιλέξεις την αναλογική ζυγαριά μπάνιου με σχέδια από μπανάνες.

Σε εντυπωσιακό χρώμα και με πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό, για να μην νιώσει ποτέ ξανά άσχημα, όποιος ανέβει να ζυγιστεί!

Αν υπάρχει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, που αγαπάει να μαγειρεύει και να μαζεύεστε για να απολαύσετε τα φαγητά του, τότε υπάρχει το ιδανικό δώρο στο κατάστημα! Σου προτείνουμε να επιλέξεις το σετ από μαγειρικά σκεύη 3 τεμαχίων με τριπλή μαρμάρινη επίστρωση από την Berlinger Haus.

set-mayeirikaΤο σετ περιλαμβάνει μια κατσαρόλα με γυάλινο καπάκι, ένα αντικολλητικό τηγάνι και το μυστικό είναι πως η κατσαρόλα σουρώνει απευθείας τα ζυμαρικά ή το ρύζι, για την μέγιστη ευκολία και χωρίς να χρειάζονται πολλά διαφορετικά σκεύη. Το τηγάνι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανακατεύονται τέλεια τα φαγητά και το αποτέλεσμα να θυμίζει σεφ από τα καλύτερα εστιατόρια.

Το ασύμμετρο σχήμα του τηγανιού το κάνει ιδανικό για να αναποδογυρίζουν εύκολα κρέπες, ομελέτες και το κρέας. Δεν είναι όμως μόνο η τρομερή λειτουργικότητά τους που θα εντυπωσιάσει, αλλά και το μοναδικό χρώμα του σετ και ο σχεδιασμός του. Μεταλλικό ματ φινίρισμα σε θερμό κόκκινο χρώμα όπως αρμόζει στη Burgundy Metallic σειρά. Αυτό το σετ είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει και θα γίνει το ιδανικό δώρο, που θα αλλάξει τον τρόπο του μαγειρέματος.

Στο starkstores θα βρεις απίστευτες επιλογές σε κατσαρόλες, σε μοναδικές προσφορές τόσο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα όσο και για εσένα!

set-machairiaΈνα σετ από μαχαίρια κουζίνας είναι ίσως το πιο πρακτικό εργαλείο, για να διευκολύνει στις ετοιμασίες του φαγητού και να είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό. Στο κατάστημά θα βρεις το απόλυτο σετ 5 μαχαιριών inox από την Berlinger Haus. Η νέα, εντυπωσιακή σειρά μαχαιριών Kikoza Collection έχει εξαιρετικά προσεγμένο σχεδιασμό και απίστευτες επιδόσεις για μια γρήγορη, άνετη, με την μέγιστη ασφάλεια και ακρίβεια κοπή.

Αυτό το δώρο θα κάνει τον καθένα να νιώσει επαγγελματίας στην κουζίνα και θα χαρίσει μια πινελιά αισθητικής και χρώματος στον χώρο. Το σετ περιλαμβάνει 1 μαχαίρι σεφ για κοπές ακριβείας, 1 μαχαίρι ψωμιού, 1 λεπτότερο μαχαίρι σεφ για πιο λεπτές κοπές, 1 γενικής χρήσης μαχαίρι, 1 μαχαίρι ξεφλουδίσματος και μια ανοξείδωτη και εντυπωσιακή κόκκινη βάση για να είναι ασφαλή και οργανωμένα όλα τα μαχαίρια.

Μην χάνεις άλλο χρόνο. Μπες τώρα στο online κατάστημα του Stark Stores και εντυπωσίασε τους πάντες, με κάθε πιθανό δώρο για το σπίτι.