Το μυστικό της Επανασύνδεσης: Τελικά Υπάρχει Τρόπος Να Σώσεις Έναν Χωρισμό!

Η Έφη έκλεισε πίσω της την πόρτα με δύναμη. Ο Κώστας ήταν πλέον μόνος στο διαμέρισμα. Ησυχία. Άλλες φορές την έβρισκε ανακουφιστική. Όχι όμως τώρα.
Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έξι μήνες είχαν περάσει από τη στιγμή που κατάφεραν να περάσουν το σκόπελο της σχέσης εξ αποστάσεως και τώρα τι…
Είχε βρει άλλον του είπε. Την έκανε να αισθάνεται όμορφα και ήθελε να το ζήσει… Ο Κώστας πέταξε με δύναμη το μαξιλάρι στο τοίχο. Αν δεν είχε επιμείνει να έρθει εδώ… αν είχε αποφασίσει αυτός να μετακομίσει…αν…αν…αν…
Τις μέρες που ακολούθησαν την έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα. Τις έστελνε μηνύματα…κι όταν δεν έπαιρνε απάντηση καθόταν με τις ώρες στο Facebook χαζεύοντας το προφίλ της.
Για να γίνει φυσικά χειρότερα κάθε φορά που την έβλεπε μαζί με τον άλλο…τον καινούργιο συνάδελφο.

Σήμερα ο Κώστας είναι μαζί με την Έφη και είναι καλύτερα παρά ποτέ. Τρέχουν και οι δύο για να ετοιμάσουν το γάμο τους με κάθε λεπτομέρεια. Ένας τέλειο γάμος έτσι ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί.
Το μόνο που χρειαζόταν ο Κώστας για να ξανακερδίσει την Έφη ήταν κάποιος να τον πάρει από το χέρι και να του δείξει το δρόμο.
Να του δείξει τον τρόπο.
Να του πει όλα εκείνα που δεν έπρεπε και όσα έπρεπε να κάνει για να κερδίσει την πρώην του πίσω.
Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και μέσα από το βιβλίο μου Το μυστικό της Επανασύνδεσης έχω βοηθήσει πάνω από 5000 άνδρες και γυναίκες να κερδίσουν πίσω τους πρώην τους. Να ξαναζωντανέψουν τη σχέση του αφήνοντας για πάντα πίσω τους τον πόνο του χωρισμού.

Η περίπτωση του Κώστα δεν ήταν μια εύκολη περίπτωση. Υπήρχε τρίτο πρόσωπο…έκανε και κάποια λάθη μετά το χωρισμό.

Τίποτα όμως δεν είναι αδύνατο. Αυτό πρέπει να το πιστέψεις. Σου λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι όσο δύσκολη και να είναι η περίπτωση που αντιμετωπίζεις…όσο αδύνατο και αν σου φαίνεται αυτή η στιγμή το να γυρίσει πίσω μπορώ να σε βοηθήσω.

Δεν χρειάζεσαι μαγεία και ξόρκια. Χρειάζεσαι μια μέθοδο απλή, εύκολη και αποτελεσματική. Μια μέθοδο που να βασίζεται στην ψυχολογία των σχέσεων από έναν άνθρωπο που έχει κάνει σοβαρή δουλεία πάνω στο ζήτημα της επανασύνδεσης.

Και αυτό ακριβώς σου προσφέρω. Και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Κάνοντας τώρα την εγγραφή σου στη λίστα μου μπορείς να έχεις δωρεάν το eBook Το μυστικό της επανασύνδεσης

Κάνε click εδώ για να κατεβάσεις Δωρεάν το eBook

 Πρόκειται για ένα οδηγώ που θα σου δείξει βήμα προς βήμα πως θα την φέρεις και πάλι στην αγκαλιά σου.

Μαζί σου προσφέρω ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα στο email σου που θα σου διδάξουν όλα εκείνα που πρέπει να ξέρεις για να την κάνεις να σε θέλει και πάλι ακόμα και αν στη σχέση σας έχει μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Τα  δωρεάν μαθήματα περιλαμβάνουν

  • Όλα όσα πρέπει να κάνεις και όσα πρέπει να αποφύγεις
  • Τι να κάνεις αν τη συναντήσεις τυχαία
  • Τι να κάνεις αν δεν θέλει καμία επαφή
  • Πραγματικές ιστορίες επιτυχίας.

Καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη δική σου περίπτωση.

Η επανασύνδεση είναι στο χέρι σου. Εσύ αποφασίζεις αν πραγματικά θέλεις την πρώην σου πίσω.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εγγραφείς τώρα στη λίστα για να έχεις το δωρεάν eBook Το μυστικό της επανασύνδεσης και τα δωρεάν μαθήματα.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου.