Μάρκος Πάουλο: «Είναι η πρώτη φορά που βιώνω κάτι τέτοιο»

Για την φετινή πορεία του Παναιτωλικού, αλλά και για την διακοπή του πρωταθλήματος αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο μέσος των «καναρινιών» Μάρκος Πάουλο.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 έκανε ο παίκτης του Παναιτωλικού Μάρκος Πάουλο ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Τραϊανού Δέλλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην διακοπή του πρωταθλήματος τονίζοντας πως κάτι τέτοιο του συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μάρκος ΠάουλοΑναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν σκέφτονται στην ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη: “Θέλουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Βεβαίως και θέλουμε την πέμπτη θέση, αλλά σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για τις αλλαγές που έχει κάνει ο νέο προπονητής της ομάδας, ο Τραϊανός Δέλλας: “Είναι σημαντικό ότι ο Τραϊανός Δέλλας ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής και για αυτό τον σεβόμαστε περισσότερο. Φυσικά και έχει αλλάξει πράγματα, ειδικά την αυτοπεποίθηση που έχουμε με την μπάλα στα πόδια μας. Πριν από αυτόν ήμασταν δέκα παίκτες που τρέχαμε πίσω από την μπάλα. Τώρα ξέρουμε τι να την κάνουμε”.

Για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος από τον κ. Βασιλειάδη: “Έχω παίξει πέντε χρόνια στην Πορτογαλία και τρία στη Γαλλία. Είναι η πρώτη φορά που βιώνω κάτι τέτοιο Δεν είναι καλό. Αφαιρεί λίγη από την εμπιστοσύνη και την ηρεμία που έχουν οι ξένοι στο ποδόσφαιρο. Ειδικά αυτά που έγιναν στον ΠΑΟΚ με την είσοδο του ιδιοκτήτη στο γήπεδο δεν έκαναν καλό. Δε μου άρεσαν”.

Για το Μουντιάλ: “Ως Βραζιλιάνος θέλω και πιστεύω ότι θα το πάρει η Βραζιλία”.

Για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου: “Είναι από την Αργεντινή και είναι ο Μέσι”.

Για το μέλλον του: “Περνά από τον Παναιτωλικό. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Όπως είπα πριν, λόγω αυτών που έγιναν, οι καλοί παίκτες δε θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Εγώ έχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω. Δεν ξέρω αν το καλοκαίρι θα φτάσει κάποια πρόταση στον Παναιτωλικό που θα αλλάξει τα δεδομένα. Είμαι καλά στον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο”.

Για το τι θα πει σε κάποιον Βραζιλιάνο για την Ελλάδα: “Τα καλύτερα. Δε μας λείπει τίποτα. Θεωρώ ότι θα έχει τα πάντα για να ζήσει καλά εδώ”.

πηγή: sport24.gr