Ελεύθερος μετά από τρεις ημέρες κράτησης ο Ουίλιαν

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Παναιτωλικού, Ουίλιαν Μπαρμπόζα, έμεινε ελεύθερος μετά από τρεις ημέρες κράτησής και θα πετάξει για Πορτογαλία με στόχο να διευθετήσει το γραφειοκρατικό θέμα. Στο Αγρίνιο επιθυμούν να παραμείνει στην ομάδα.

Έληξε η τριήμερη ταλαιπωρία για τον Ουίλιαν Μπαρμπόζα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Παναιτωλικού είχε μεταβεί πριν από τρεις ημέρες στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να πετάξει για την Πορτογαλία, προκειμένου να εξεταστεί από ιατρό, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.Κατά τον έλεγχο, ωστόσο, παρατηρήθηκε πρόβλημα με την ιταλική ταυτότητα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο αεροδρόμιο. Η τριήμερη κράτησή του έλαβε τέλος κι ο Νοτιοαμερικανός θα μεταβεί στην Πορτογαλία για να διευθετήσει το γραφειοκρατικό θέμα με την ταυτότητα και να βάλει τέλος στον μπελά που τον βρήκε.

Ο Ουίλιαν δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναιτωλικού την τρέχουσα σεζόν (άλλωστε είναι τραυματίας), ωστόσο πρόθεση του Παναιτωλικού είναι να τηρηθεί η συμφωνία με τη Σετούμπαλ και να συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας την επόμενη σεζόν.Άλλωστε από το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει ποιοτικά στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Στον Παναιτωλικό κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να λυθεί το συντομότερο δυνατό το θέμα του, αλλά το “αιώνιο” ελληνικό γραφειοκρατικό πρόβλημα (έγγραφα που άργησε να στείλει η πορτογαλική πρεσβεία), στάθηκε εμπόδιο.

πηγή : sport24.gr