Το «Παναγία Ελεούσα» συμμετείχε σε δράση του προγράμματος «PlayUnified» των Special Olympics, με το Γυμνάσιο Νεοχωρίου.

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, συμμετείχε σε μια υπέροχη και καινοτόμα δράση στα πλαίσια του προγράμματος «PlayUnified» των Special Olympics, με το Γυμνάσιο Νεοχωρίου.
Τιμητική η παρουσία του Πρέσβη ε.τ. και Προέδρου των SPECIAL OLYMPICS HELLAS κ. Διονύση Κοδέλλα καθώς και της Γενικής Δ/ντριας κ. Άρτεμις Βασιλικοπούλου.
Στη δράση αυτή συμμετείχαν οι εκπαιδευόμενοι νέοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» που έχουν διακριθεί με μετάλλια στους αγώνες Special Olympics. Tους νέους μας συνόδευσαν εργαζόμενοι και η Πρόεδρος του Εργαστηρίου μας κα Διονυσία Σαμαντά.
Οι νέοι μας ενθουσιάστηκαν με τη δράση αυτή καθώς συμμετείχαν σε ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου με τους μαθητές του σχολείου και έφυγαν χαρούμενοι και εμψυχωμένοι. Η δράση αυτή σημείωσε επιτυχία και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων στο θέμα της αναπηρίας και παράλληλα συνέβαλε και στη κοινωνικοποίηση των εκπαιδευομένων νέων μας.
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ευχαριστούμε θερμότατα τους διοργανωτές των Special Olympics, που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, καθώς και το Διευθυντή του Γυμνασίου Νεοχωρίου κ. Φώτη Σκληρό και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ελένη Αντζουλάτου για την υπέροχη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο