«Ψάχνεται» η Κέρκυρα να ρίξει τον Παναιτωλικό λόγω Γούλιαν!

Οι «Φαίακες» εδώ και δυο εβδομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του Παναιτωλικού, για την πλαστή ταυτότητα του Βραζιλιάνου
Η Κέρκυρα μετά και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, μόνο με ένα θαύμα σώζεται στην κατηγορία.Ουσιαστικά όλοι έχουν αποδεχτεί το μοιραίο ωστόσο υπάρχει μια περίπτωση η οποία εξετάζεται κατά πόσο έχει βάση, προκειμένου η ομάδα να πιαστεί από κει και να παραμείνει στην Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. gr, τις τελευταίες δυο εβδομάδες, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, επεξεργάζεται την υπόθεση Γούλιαν Μπαρμπόσα του Παναιτωλικού! Την υπόθεση δηλαδή του Βραζιλιάνου μέσου ο οποίος στις 12 Απριλίου συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει για Πορτογαλία, έχοντας στην κατοχή του πλαστή ιταλική ταυτότητα (αγωνιζόταν ως κοινοτικός) με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα!

Οι «Φαίακες» θα ζητήσουν, ως έχοντας έννομο συμφέρον, τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού στην Football League, θεωρώντας τον συνυπεύθυνο στην παρανομία! Φυσικά είναι άγνωστο κατά πόσο μπορεί να έχει βάση μια τέτοια κίνηση, σαν αυτή που προτίθενται να κάνουν οι νησιώτες. Είναι άγνωστο επίσης, τι στοιχεία μπορούν να συλλέξουν, τα οποία να δείχνουν εμπλοκή του Παναιτωλικού στην υπόθεση αυτή, που το πιθανότερο είναι πως ούτε και ο ίδιος γνώριζε. Πάντως δεδομένο είναι πως στο παρελθόν, σε ανάλογες περιπτώσεις που έχουν γίνει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχουν υπάρξει τιμωρίες συλλόγων που είχαν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές με πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια.Τιμωρίες που είχαν να κάνουν με αφαίρεση βαθμών, όπως στο παρελθόν η Σεντ Ετιέν στην Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γουίλιαν, ο οποίος φέρεται να διαθέτει και βραζιλιάνικο διαβατήριο, έχει επιστρέψει στην χώρα του, οι Αγρινιώτες έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του ενώ η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι πως το μοναδικό τέρμα του στο πρωτάθλημα της Super League, το έχει πετύχει εναντίον της Κέρκυρας, στο παιχνίδι του Αγρινίου όπου ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0!

πηγή: sportime.gr