Το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών στο Θέρμο

Πρόγραμμα (3)Την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 10.30.π.μ. το ιστορικό και πανέμορφο Θέρμο φιλοξενεί στην Κεντρική Πλατεία του το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών.
Μια εκδήλωση την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Θέρμου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και στην οποία θα λάβουν μέρος 13 μαθητικές χορευτικές ομάδες από σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι μαθητές/μαθήτριες των χορευτικών ομάδων με την καθοδήγηση των ικανότατων εκπαιδευτικών τους, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα καλλιεργώντας το χορευτικό και το εκφραστικό τους ταλέντο και είναι έτοιμοι την Κυριακή να θέλξουν και να διασκεδάσουν τους τυχερούς που θα παραβρεθούν και θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ διανθίζεται με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τις καθηγήτριες Κούκου Αλεξάνδρα, Γεωμπρέ Βασιλική και την μαθήτρια Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα. Στα μουσικά όργανα θα συνοδεύσουν οι μαθητές: Νίκος Κολιώνης, Σπύρος Τσοπάνας, Βασίλης Κολιώνης και Νίκος Βάτσιος.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την ευθύνη του κ. Ρένου Χριστοδουλίδη-Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Αιτωλοακαρνανίας και της Αντιδημάρχου Θέρμου κ. Γιάννας Καλημέρη, η οποία και θα παρουσιάσει την εκδήλωση.