Με επιτυχία η 3η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στο Αγρίνιο [pics]

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Αγρινίου –Θέρμου και το Μουσικό Σύλλογο Αγρινίου «ΟΡΦΕΑ», διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, (φέτος συμμετείχαν 350 παιδιά) την 3η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου, στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΑΝΕΣΙΣ» Αγρινίου, με θέμα «…η πιο όμορφη θάλασσα».
Ακούστηκαν υπέροχα τραγούδια μεγάλων συνθετών, σπουδαίων ποιητών, που έχουν τραγουδήσει λαμπροί καλλιτέχνες αλλά και παραδοσιακά, καντάδες και παιδικά, που αναφέρονταν στη θάλασσα.
Η τιμητική συμμετοχή της 40μελούς χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΑ» ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους και τους ευχαριστούμε θερμά.
Συγχαρητήρια στα παιδιά των χορωδιών που συμμετείχαν από:
1ο Ειδικό Δημ. Σχ. Αγρινίου, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου, 6ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου, Δημ. Σχ. Παντάνασσας, Παιδική χορωδία της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου «Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ» 1ο και 2ο Δημ. Σχ. Θεστιέων, Δημ. Σχ. Δοκιμίου, 4ο Δημ. Σχ. Αγρινίου και 16ο Δημ. Σχ. Αγρινίου (ποιήματα).
Ευχαριστούμε
– τους μουσικούς, τους υπεύθυνους εκπ/κούς και τους δ/ντές των σχολείων, που και φέτος δήλωσαν παρόν στην 3η Μουσική μας Συνάντηση
– τους γονείς που συνόδευσαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση
– τις κυρίες Αγγελική Καρφή και Ειρήνη Μακρυπούλια για την κατασκευή των αναμνηστικών των σχολείων,
– τους κ. Αλατζά Κων/νο και Νικολαΐδη Γιάννη για την επιμέλεια αφίσας, προγράμματος και βίντεο της εκδήλωσης
– τον κ. Μποκώρο Παναγιώτη για την παραχώρηση βάθρων
– την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου για τη σημαντική βοήθεια τους
Χαιρετισμό απέστειλε –λόγω κωλύματος να παρευρεθεί- ο Περιφερειακός Δ/ντής α/θμιας και β/θμιας εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας κ. Κώστας Γιαννόπουλος
Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους του Δικτύου Στήριξης μαθητών Αγρινίου η κ. Λιάτσου Χριστοφορούλα, εκ μέρους του Συλλόγου εκ/κών λειτουργών Α/θμιας εκπ/σης Αγρινίου-Θέρμου ο κ. Παπαδογιώργος Νίκος και εκ μέρους του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑ ο πρόεδρος κ. Θέμης Γαμβρούλης.
Παραβρέθηκαν και τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης τους κ. Αδαμη Σπύρο αντιδήμαρχο Αγρινίου και πρόεδρο της σχολ. Επιτροπής μονάδων Π.Ε. Δήμου Αγρινίου-Θέρμου και τον κ. Καμμένο Σταύρο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή τώρα – πολίτες σε δράση» μέλος της επιτροπής παιδείας Δήμου Αγρινίου.
Επίσης τους Σχολικούς Συμβούλους κ. Κουζέλη Χαρά και κ. Αλέξη Μαστρογιάννη, μέλη των Δ.Σ. α/θμιας και β/θμιας εκπ/σης, Δ/ντές σχολείων και εκπ/κούς που παραβρέθηκαν.
Απονομή των αναμνηστικών στα σχολεία, στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά έκαναν οι κ. Παπαχρήστος Ηλίας, πρόεδρος του Συλλόγου εκ/κών λειτουργών Α/θμιας εκπ/σης Αγρινίου-Θέρμου, ο κ. Γαμβρούλης Θέμης, πρόεδρος του μουσικού συλλόγου ΟΡΦΕΑ και η κ. Χαρά Κουτρουμάνου εκ μέρους του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου.
Στο τέλος ανακοινώθηκε η δημιουργία οργανωτικής επιτροπής που θα αναλάβει τη διοργάνωση της 4ης Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.
Ευχαριστούμε για την παραχώρηση της αίθουσας του «ΑΝΕΣΙΣ» για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

View post on imgur.com