Πώς να φορέσετε τις παντελόνες έξυπνα και στυλάτα!

παντελόνεςΟι γυναικείες παντελόνες είναι και πάλι στη μόδα και όλες οι γυναίκες αναμένουν με ιδιαίτερη χαρά τις νέες αφίξεις για να προετοιμαστούν για τη καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται. Τα φαρδιά παντελόνια είναι δροσερά, στυλάτα και μπορούν να γίνουν η τέλεια επιλογή για το γραφείο, τη βόλτα, τις διακοπές, έναν γάμο ή βάπτιση. Αρκεί για την κάθε περίσταση να συνδυαστούν σωστά.

Αφήστε πίσω σας τα skinny παντελόνια και διατηρήστε την άνεσή σας φορώντας παντελόνες με τοπάκια και γυναικείες πουκαμίσες που θα σας βολέψουν όπου κι αν είστε ό,τι κι αν κάνετε. Πολύ θετικό είναι το ότι οι παντελόνες μπορούν να φορεθούν απ’ όλες τις γυναίκες όποιο κι αν είναι το σωματότυπό τους, λόγω της φαρδιάς γραμμής τους που είναι ευκολοφόρετη και πολύ θελκτική.

Ακολουθήστε μερικούς στυλιστικούς κανόνες για να φορέσετε τις καινούργιες σας παντελόνες, με τον καλύτερο τρόπο.

παντελόνες 2Η σωστή παντελόνα για το σώμα σας

Αν έχετε κοντά πόδια φορέστε μία παντελόνα σε συνδυασμό με ένα τοπάκι κοντό, ώστε να φαίνεται λίγο η κοιλιά, προσδίδοντάς σας λίγο παραπάνω ύψος.

Αν έχετε λίγους παραπάνω πόντους στην περιφέρεια, οι κάθετες ρίγες σε ένα ψηλόμεσο παντελόνι είναι το ιδανικό σχέδιο για να κρύψετε τις ατέλειες, εύκολα και γρήγορα. Οι πιο κολακευτικές γυναικείες παντελόνες είναι χωρίς πλαϊνές τσέπες γιατί προσθέτουν περισσότερους πόντους στους μηρούς.

παντελόνες 3Πώς να επιλέξετε την παντελόνα σας

Μία ζιπ κιλότ ψηλόμεση είναι η top καλοκαιρινή πρόταση που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας και να προσφέρει αμέτρητα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας. Η ζιπ κιλότ με κουμπιά στο πλάι από τα Regalinas -που μπορείτε να βρείτε εδώ– είναι μία πολύ καλή επιλογή που συνδυάζει πρωτοτυπία και άνεση!

παντελόνες 4Είδαμε και μας άρεσαν

Λινή παντελόνα στενή από λεπτό και δροσερό ύφασμα που συνδυάζεται είτε με πέδιλα είτε με αθλητικά παπούτσια. Φορέστε την όλες τις ώρες της ημέρας!

παντελόνες 5Ριγέ πουκάμισο

Το πουκάμισο με ρίγες και δύο πλαϊνά ανοίγματα είναι μία top πρόταση για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Κόκκινο με άσπρο, ο συνδυασμός που μπορεί να σας βάλει αμέσως σε ένα καλοκαιρινό κλίμα.

Περισσότερα γυναικεία ρούχα Regalinas,  εδώ.