Σε φάση προεκλογική ο Κατσιφάρας

Εκτός από τον αμιγώς πολιτικό τραχανά που έχει απλώσει ο Απόστολος Κατσιφάρας για τις εκλογές του 2019, με στόχο να αντλήσει στηρίξεις από περισσότερα του ενός κόμματα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας φαίνεται ότι σιγά – σιγά κοιτάει και τα της προβολής του έργου της Περιφέρειας.

Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν ο Απ. Κατσιφάρας κάλεσε τα ΜΜΕ της Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει σχετικά με όσα σχεδιάζει, διεκδικεί και υλοποιεί η Περιφέρεια για την Ηλεία. Και τι δεν είπε ο Απ. Κατσιφάρας… Μίλησε για ποδηλατοδρόμους, για παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, για αποκαταστάσεις κατολισθήσεων, για την επισκευή των εγκαταστάσεων στο φράγμα του Πηνειού, για την αγροτική Οδοποιία κτλ. Με ανάλογες συνεντεύξεις ο Περιφέρειαρχης θα μιλήσει το επόμενο διάστημα και στις άλλες περιφερειακές ενότητες.

Είναι προφανές ότι ο Απ. Κατσιφάρας μπαίνει σε προεκλογικό mood… Ωστόσο το ζητούμενο είναι αν όσα λέει αποτελούν χειροπιαστό έργο στην καθημερινότητα των πολιτών ή αν πρόκειται κυρίως για δράσεις που σχεδιάζονται και διεκδικούνται στο διηκενές…