Απαραίτητα αναλώσιμα και χαρτικά που θα βρείτε από το oneservises-eshop

Για την φροντίδα της ατομικής υγιεινής και την απόκτηση χαρτικών και αναλώσιμων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, το online κατάστημα oneservices-eshop είναι στη διάθεσή σας, με δωρεάν μεταφορικά πολλές ακόμα ανέσεις.

χαρτιά 2Χαρτί υγείας – Άκρως βασικό είδος σε κάθε επαγγελματικό χώρο
Το χαρτί υγείας ΓΚΟΦΡΕ είναι από τα πιο γνωστά προϊόντα που μπορούν να προσφέρουν απορρόφηση και μοναδική απαλότητα. Δείτε την συσκευασία 16 ρολών, εδώ.

Βρείτε, σε χαμηλές τιμές, επαγγελματικό χαρτί υγείας το οποίο θα είναι στον χώρο σας σε 48 ώρες και με δωρεάν παράδοση εντός Αττικής για συγκεκριμένες παραγγελίες

Αν θέλετε μία πραγματική πολυτέλεια στο μπάνιο σας μπορείτε να επιλέξετε ένα χαρτί υγείας με άρωμα, που προσφέρει μία μοναδική αίσθηση καθαρισμού. Διατηρεί την υγρασία του από την πρώτη στιγμή που θα το ανοίξετε. Μπορείτε να βρείτε στο e-shop οικιακές και επαγγελματικές συσκευασίες σε χαρτί υγείας πολύ ανθεκτικό και λείο.

χαρτιά 3Τραπεζομάνδηλα σχεδόν αλέκιαστα από την μεγάλη ποικιλία
Τα επαγγελματικά τραπεζομάνδηλα σε συσκευασίες των 150 τεμαχίων κατακρατούν τα υγρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εστίαση και όπου αλλού τα χρειάζονται οι επαγγελματίες. Μπορείτε να τα βρείτε σε πάνω από 10 αποχρώσεις, για να επιλέξετε.

Τα σχέδιά τους είναι είτε μονόχρωμα είτε διακρίνονται με σκίτσα που παραπέμπουν σε εστίαση και ταιριάζουν στο προφίλ εστιατορίου και ταβέρνας. Βρείτε το τραπεζομάντηλο 100 X 100 ΕΚ., BETA που είναι αδιαπέραστο σε υγρά και λεκέδες.

Μαζί με τα τραπεζομάνδηλα οικιακής χρήσης σε πολύ καλές τιμές, μπορείτε να συνδυάσετε και σουπλά μιας χρήσης σε πολύ έξυπνα σχέδια που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 1.500 τεμάχια.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα πατώντας εδώ. Η μεγάλη ποικιλία περιλαμβάνει είδη καθαρισμού, χαρτικά – αναλώσιμα και μηχανήματα καθαρισμού σε πολύ καλές τιμές. Συνεργαστείτε με τους επαγγελματίες του είδους και δεν θα χάσετε!