Συγχαρητήρια από τον Εμπορικό Σύλλογο στον «Χαρίλαο Τρικούπη» για την άνοδο στην Α2

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου θέλει να εκφράσει τα εγκάρδια συγχαρητήριά της στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης», που μετά από μία εξαιρετική πορεία, έγραψε και πάλι μία ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού της Ι.Π. Μεσολογγίου, επιτυγχάνοντας την άνοδό της στην Α’2 Εθνική Κατηγορία.

Η μεγάλη αυτή διάκριση αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητών, του προπονητή και της Διοίκησης της ομάδας και έρχεται ως επισφράγιση της εντατικής εργασίας και του ομαδικού πνεύματος που έχουν επιδείξει.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους όσους υπήρξαν αρωγοί των προσπαθειών της ομάδας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, που εν μέσω μιας δύσκολης εποχής, στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, ενισχύοντας την προσπάθειά της και αναγνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας.

Η επιτυχής αυτή κατάληξη της πορείας της ομάδας του «Χαρίλαου Τρικούπη» κατάφερε να χαρίσει συγκίνηση στους φιλάθλους της και ξεχωριστή τιμή στους απανταχού Μεσολογγίτες. Διακρίσεις σαν κι αυτήν τιμούν τόσο την ίδια την ομάδα, όσο και το Δήμο μας, αφού ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον αθλητισμό της περιοχής.Ευελπιστούμε και ευχόμαστε η πορεία για το Μεσολόγγι και τον αθλητισμό του να είναι συνεχής και ανοδική, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι οι διακρίσεις για την ομάδα μπάσκετ του «Χαρίλαου Τρικούπη» δε σταματούν εδώ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ