Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics

Με μια όμορφη τελετή έναρξης, τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ξεκίνησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες των Special Olympics Hellas στο μαγευτικό Λουτράκι, για να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την αποφασιστικότητα των αθλητών, να νιώσουν τον ενθουσιασμό, το χειροκρότημα, να χαρούμε με τις επιτυχίες τους.
Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, με μετάλλια και μέσα σε κλίμα χαράς και επιτυχίας, επέστρεψε η αθλητική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» από το Λουτράκι Κορινθίας, όπου πήρε μέρος στους Αγώνες των SPECIAL OLYMPICS HELLAS «ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2018», που διεξήχθησαν από 14 έως 18 Μαΐου 2018.
Οι αθλητές μας, για μια ακόμη φορά ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Η ομάδα των αθλητών μας που συμμετείχε και διακρίθηκε είναι:
1. Μαρία Δελαπόρτα, Χρυσό μετάλλιο στη ρίψη σφαίρας 3 κιλών
2. Στέλλιος Κάσσος , Χάλκινο μετάλλιο στη ρίψη σφαίρας 4 κιλών
3. Δόμνα Βάρφη, Ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη softball και ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα δρόμου 50 μ.
4. Γιάννης Νικάκης, Χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα δρόμου 200 μ. και χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα δρόμου 400 μ.
5. Κωνσταντίνος Ζώγκος, 4η θέση στον αγώνα δρόμου 100 μ.

Τους νέους μας συνόδευαν οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κ. Μανώλης Καραβίας – Γυμναστής και η κα Φωτεινή Τασολάμπρου – Εργοθεραπεύτρια. Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» συμμετέχει στους αγώνες των Special Olympics από την αρχή της λειτουργίας του γιατί πιστεύει ότι ο αθλητισμός συμβάλλει στην ανάπτυξη του σώματος, του πνεύματος, της ψυχής και ανοίγει πόρτες για την κοινωνική ένταξη και αποδοχή των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. Ευχαριστούμε θερμότατα τους διοργανωτές των Special Olympics Hellas για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, την αγαστή συνεργασία μας και την υπέροχη προσφορά τους στον τομέα του αθλητισμού.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο