Ξεκίνησε ανάπλαση της οδού Τ. Παναγοπούλου στο Αγρίνιο [pics]

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Τ. Παναγοπούλου μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ανακατασκευή οδών Μαγνησίας, Παναγοπούλου και οδών μεταξύ 466Γ – 469» που περιλαμβάνει πλήρη ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση των οδών που προβλέπει η μελέτη.
Συγκεκριμένα αφορά τις οδούς :
1 Τ. Παναγόπουλου
2. Μαγνησίας
3. Β’ Πάροδος Διαμαντή

Το έργο προϋπολογισμού 300.000,00 € (με Φ.Π.Α.) αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Τα προβλήματα στους συγκεκριμένους δρόμους ήταν εκκρεμή και χρονίζοντα. Με αυτό το έργο παρεμβαίνουμε με τρόπο που, όχι απλά διορθώνει , αλλά ανασχεδιάζει τους συγκεκριμένους δρόμους. Ειδικότερα, η οδός Τ. Παναγοπούλου έχει ήδη χαρακτηριστεί ως οδός ήπιας κυκλοφορίας. Έχουν, δηλαδή, προγραμματιστεί έργα για την ανάπλαση της. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή πεζοδρομίων και την επίστρωση με κυβόλιθους. Ταυτόχρονα θα αντικατασταθεί ο φωτισμός και παράλληλα θα αναβαθμιστούν οι υδραυλικές υποδομές.
Παρά τις δυσκολίες της εποχής, με στοχευμένες παρεμβάσεις, αλλάζουμε την εικόνα του Αγρινίου. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει όμως ο σχεδιασμός. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργούμε συνθήκες προκειμένου, η πόλη μας, να γίνεται πιο λειτουργική και πιο όμορφη».

View post on imgur.com