570 μαθητές εξετάστηκαν προληπτικά στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου

Με την εξέταση των μαθητών της Δ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 01/06/2018 το Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Αγρινίου, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στα πλαίσια των δράσεων προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της υγείας που υλοποιεί ο Δήμος μαs και έχει ωs στόχο τη διατήρηση της στοματικής υγείας των παιδιών.
Οι εθελοντές οδοντίατροι εξέτασαν συνολικά 570 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης και Δημοτικών Ενοτήτων και δόθηκαν Ατομικά Δελτία προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, για την έγκυρη ενημέρωση των γονιών για πιθανά προβλήματα αλλά και για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καλαντζής για ακόμη μια φορά ευχαριστεί τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου για την εθελοντική προσφορά του και την άριστη συνεργασία, όχι μόνο στο Πρόγραμμα Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου παιδιών, αλλά συνολικά στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου μας.