Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το βιβλίο του Βασίλη Σκουντή «Είμαστε πια πρωταθλητές»

Ο Δήμος Αγρινίου και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας παρουσίασαν το βιβλίο: «Είμαστε πια πρωταθλητές» του Βασίλη Σκουντή. Ο καταξιωμένος αθλητικογράφος συγκινημένος μίλησε για το πρώτο συγγραφικό του εγχείρημα και όσα έζησε ως νεαρός ρεπόρτερ το 1987. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του αναφέρεται στους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Παρόντες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στο πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, οι αθλητές που μετέχουν στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Παίδων, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Τον Βασίλη Σκουντή καλωσόρισε στο Αγρίνιο ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τονίζοντας ότι με το βιβλίο του ξύπνησε πολύ δυνατές μνήμες τονίζοντας παράλληλα ότι η μεγάλη επιτυχία του 1987 έφερε την άνοιξη στο ελληνικό μπάσκετ. Στην εξέλιξη του αθλήματος αναφέρθηκαν ο Κώστας Νικάκης, Πρόεδρος ΕΣΚΑΒΔΕ, ο Νίκος Χατζηβρέττας Πρώην Διεθνής μπασκετμπολίστας και Προπονητής ΔΕΚΑ, ο Μάκης Γιατράς προπονητής του Προμηθέα Πατρών. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Χρήστος Στούμπος.

View post on imgur.com