Ευρωπαϊκό 12ωρο ανάπτυξης στην Αυστρία

Οι Μενουμεευρώπηδες πανηγυρίζουν μαζί με τους φιλελεύθερους για το 12ωρο ανάπτυξης που ψηφίστηκε στην Αυστρία. Συγκεκριμένα το κόμμα του κεντροδεξιού κατά τον αν. εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Κ. Κυρανάκη κ. Κούρτς μαζί με την βοήθεια του ακροδεξιού εθνικιστικού “Κόμματος των Ελευθέρων”, όπως επίσης με τις ψήφους του νεοφιλελεύθερου κόμματος της αντιπολίτευσης ΝΕΟΣ πέρασαν τον νόμο της κυβέρνησης Κουρτς για την θέσπιση 12ωρου ημερήσιας εργασίας ή μέχρι 60 ώρες εβδομαδιαίας εργασίας.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Δεξιά και η ακροδεξιά φορώντας τον μανδύα του φιλελευθερισμού (ή το ανάποδο) στην Αυστρία και μετέπειτα στην Ευρώπή μας οδηγούν σε ένα μεσαίωνα άνευ προηγουμένου.

Στον αντίποδα της αντιρρήσεις του εξέφρασε ο αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών κ Κρίστιαν Κερν, έκανε λόγο για την “μαζικότερη χειροτέρευση εδώ και τρεις δεκαετίες”, καταγγέλλοντας τον νόμο της κυβέρνησης ως “άδικο, ανώριμο και παντελώς παράλογο”, ενώ επισήμανε ότι βλέποντας κανείς τους εκπροσώπους της οικονομίας και της βιομηχανίας να πανηγυρίζουν για τον νόμο, επειδή έγινε όπως παραγγέλθηκε, καταλαβαίνει ποιος ωφελείται από αυτόν.

Η ανάπτυξη έρχεται. Ο Κυριάκος περιμένει να φέρει κι αυτός τα ίδια μέτρα στην ταλαιπωρημένη Ψωροκώσταινα. Τον δρόμο μας τον δείχνουν οι “αναπτυγμένες” χώρες όπως η Αυστρία.

ΥΓ1 : Για τον Στάλιν όμως δεν λέμε τίποτα.
ΥΓ2 : Το βίντεο με τον Κυναράκη να προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Κουρτς δεν είναι ακροδεξιός (εξ άλλου ούτε ο Άδωνις είναι) είναι απολαυστικό. Ίσως καλύτερο και από αγώνα μουντιάλ.

Γ.Κ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=usXzDztrLj8