Το μεσοεπιθετικό «λουκ» του Παναιτωλικού

Τα «καναρίνια» έχουν αρκετούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, οι οποίοι μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις

Η προσθήκη του Μάνα ουσιαστικά διαμόρφωσε το μεσοεπιθετικό «παζλ» του Παναιτωλικού για την επόμενη σεζόν. Πλέον ο Τραϊανός Δέλλας έχει πολλές λύσεις για όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης, τόσο αν θελήσει να παίξει με «κλασικό» 4-2-3-1, όσο και παρατάξει δύο φορ, σε 4-4-2 ή με περιφερειακό στράικερ δίπλα στο «9άρι».
Για τους τέσσερις «μπροστινούς» υπάρχουν 9 διαθέσιμοι παίκτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι σε θέση να αγωνιστούν σε παραπάνω από μία θέση. Οι Μοράρ, Ντίας, Μάζουρεκ, Κλέσιο, Βακράκος συνεχίζουν από πέρσι, οι Ιταμπέλ, Ουίλιαν μπορούν να χαρακτηριστούν «εσωτερικές» μεταγραφές καθώς ήρθαν στο Αγρίνιο τον περασμένο Γενάρη και για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν πολύ, ενώ οι Μάνα, Κόκκορης αποκτήθηκαν πρόσφατα.
Αυτόματα έχουμε μία εικόνα για το ποιος παίζει που, ενώ την ίδια στιγμή υπό προϋποθέσεις δύναται να δούμε π.χ. τον Μάζουρεκ στα άκρα, τον Κλέσιο στην «κορυφή», ενώ και ο Ιταμπέλ μπορεί να «οπισθοχωρήσει» στο «8».
Η ουσία είναι πως για μία θέση στον… ήλιο, δηλαδή το αρχικό σχήμα, θα πέφτουν κορμιά, ενώ ας μην ξεχνάμε πως κατά καιρούς παίκτες των «κυανοκίτρινων» έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» ομάδων του εξωτερικού (π.χ. Μάζουρεκ, Κλέσιο). Ετσι τα δεδομένα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν εάν «σκάσει» κάποια πρόταση.

πηγή : gazzetta.gr