Στο Πήλιο για προετοιμασία ο Παναιτωλικός – Kόπηκαν Κλέσιο και Μύγας

Στο Πήλιο, και συγκεκριμένα στα Χάνια, θα συνεχίσει την προετοιμασία της η ομάδα του Παναιτωλικού.Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου γνωστοποίησε την μετάβασή της στο «βουνό των Κενταύρων». Τα ονόματα του Κλέσιο και του Μύγα απουσιάζουν από την λίστα των παικτών που πάνε στο Πήλιο, όπως την ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Στα Χάνια Πηλίου θα συνεχίσει την προετοιμασία της η ομάδα μας έως και τις 29 Ιουλίου. Στην αποστολή που αναχώρησε το πρωί συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Γιαννακόπουλος, Ηλ. Γιαννιώτης, Έρικσον, Ιταμπέλ, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μανά, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Τσοκάνης, Χαντάκιας και οι ερασιτέχνες, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας.

Στο Αγρίνιο θα συνεχίσουν τις προπονήσεις οι Κλέσιο, Μύγας, Σταματόπουλος, ενώ επιστρέφει στην Κ20 ο Γεωργούσης.Κατά την επιστροφή της αποστολής θα γίνει φιλικός αγώνας με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 29 Ιουλίου. Θα ακολουθήσουν δύο φιλικοί αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Αγρίνιο και την Τετάρτη 8 Αυγούστου στα Ιωάννινα. Το Σάββατο 11 Αυγούστου θα γίνει φιλικός αγώνας με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και την Τρίτη 14 Αυγούστου με την Παναχαϊκή στο γήπεδο Παναιτωλικού.»