Βρέθηκε η σορός άνδρα σε αρδευτικό κανάλι στο Μαύρικα Αγρινίου – Ταυτοποιήθηκε με τον 41χρονο που αγνοούνταν

Νωρίς σήμερα το πρωί ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό αύλακα στην περιοχή Μαύρικας πίσω από το Νοσοκομείο Αγρινίου. Τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, εικάζεται όμως πως πρόκειται για τον 41χρονο που αγνοείται τις τελευταίες ημέρες και χθες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του κατά μήκος της Διώρυγας Δ7 στο Δοκίμι, κοντά στην οποία βρέθηκαν τα ρούχα του. Λίγες ώρες αργότερα έγινε η ταυτοποίηση της σωρού και προέκυψε πως πράγματι ανήκει στον 41χρονο άνδρα που αγνοούνταν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Εντοπίστηκε, σήμερα, το πρωί, στη θέση Μαύρικας Αγρινίου, από πολίτη, εντός αρδευτικού καναλιού, νεκρός, ο 41χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανιστεί από το Δοκίμι Αγρινίου.

Ειδικότερα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του 41χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο, χθες 16-7-2018, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ επιπλέον δηλώθηκε ότι βρέθηκαν τα ενδύματά του στην θέση Φουσκάρι Αγρινίου, σε κοντινή απόσταση από αυλάκι. Η σορός του 41χρονου εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί, από πολίτη μέσα σε αρδευτικό κανάλι στη θέση Μαύρικας Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών θανάτου του 41χρονου, ενώ από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία – νεκροτομή.