Τον Πρωταθλητή Ελλάδος στα 5.000 μ. Κώστα Σταμούλη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου

«Ο Κώστας κατάφερε να συγκινήσει όλους τους Αγρινιώτες»
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Πρωταθλητή Ελλάδος στα 5.000 μ. Κώστα Σταμούλη στον οποίο απένειμε τιμητικό έπαινο για την σπουδαία διάκριση του.

ΣταμούληςΟ Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της πόλης στον 21χρονο αθλητή της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για την πανελλήνια επιτυχία του: «Ο Κώστας κατάφερε να συγκινήσει όλους τους Αγρινιώτες. Είναι τιμή για το Αγρίνιο να έχει τέτοιους αθλητές. Είμαστε υπερήφανοι που νέα παιδιά με ήθος και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα διαπρέπουν αποδεικνύοντας το επίπεδο των αθλητών μας. Ο Κώστας Σταμούλης μας διδάσκει με τις επιτυχίες του ότι στην ζωή τίποτε δεν χαρίζεται αλλά όλα κατακτώνται με θυσίες και κόπο.
Τιμή όμως αξίζει και στους γονείς του. Μια οικογένεια νικητών στον στίβο της ζωής και του αθλητισμού.
Ως Δήμαρχος Αγρινίου συγχαίρω τον Πρωταθλητή Ελλάδος για την σπουδαία διάκριση και την προσπάθεια του. Εύχομαι να είναι υγιής και να κατακτήσει όλους τους στόχους του. Συγχαρητήρια αξίζουν οπωσδήποτε στον προπονητή του Μπάμπη Ποσονίδη αλλά και την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου που, παρά τις δυσκολίες της εποχής, παραμένει ένα φυτώριο σημαντικών αθλητών».

Στην πειθαρχημένη και σκληρή προπόνησή του αναφέρθηκε ο Πρωταθλητής Ελλάδος Κώστας Σταμούλης: «Το μετάλλιο ήταν αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας αλλά και της συμπαράστασης του προπονητή μου, της ΓΕΑ και της οικογένειας μου. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τιμητική διάκριση. Η προσοχή μου τώρα είναι στραμμένη στον επόμενο αγώνα που συμμετέχω και πραγματοποιείται στην Λάρισα».