Τραπεζαρίες: Πέντε «ψαγμένα» σχέδια που θα δώσουν διαφορετική πνοή τον χώρο σου  

Η τραπεζαρία είναι το επίκεντρο ενός σπιτιού. Το μέρος στο οποίο μαζεύεσαι με την οικογένεια σου για φαγητό, να γιορτάσεις όμορφες στιγμές, να φιλοξενήσεις καλούς φίλους ή ακόμη και να ηρεμήσεις.

Η καθημερινότητα σου είναι συνδεδεμένη με την τραπεζαρία. Η επιλογή της θα πρέπει είναι κάτι που να ξεφεύγει από τα τετριμμένα, για να σου προσφέρει τη διαφορετική πνοή, που θα αναδείξει τον χώρο σου.

Στιλ υπάρχουνε πολλά. Εμείς μπήκαμε στην ιστοσελίδα με έπιπλα Pro Home στη Θεσσαλονίκη και σου παρουσιάζουμε 5 τραπεζαριες που ξεχωρίσαμε.

Οβάλoval
Η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν βαρεθεί το κλασικό ορθογώνιο σχέδιο. Λόγω του ότι είναι λίγο μικρότερη σε διαστάσεις από τις συνηθισμένες τραπεζαρίες, ταιριάζει καλύτερα σε χώρους με λίγα τετραγωνικά.

Ποπpop
Μία από τις πιο μοντέρνες και εναλλακτικές προτάσεις ύφος που μπορείς να βρεις σε μια τραπεζαρία. Συνηθίζεται να βγαίνει σε πολλά χρώματα και με πρωτότυπα σχέδια κυρίως στη βάση της.

popΣταντ

Ονομάζεται έτσι γιατί μοιάζει με ψηλό πάγκο. Οι καρέκλες που τη συνοδεύουν θυμίζουν παγκάκια δίχως πλάτη.

Γόνδολατραπεζαρία-γόνδολα

Η βάση της έχει ένα επιβλητικό σχήμα γόνδολας. Οι διαστάσεις της μεγαλώνουν με έναν ειδικό μηχανισμό.

pop 2Με περιστρεφόμενα πόδια

Η ξύλινη περιστρεφόμενη λεπτομέρεια στα πόδια δεν χαρίζει μόνο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα πόδια δεν κλέβουν χώρο από τις καρέκλες και σου επιτρέπει να κάθεσαι με μεγαλύτερη άνεση.

Ο χρόνος που περνάς στην τραπεζαρία σου είναι πολύς και σημαντικός για να αδιαφορήσεις για αυτήν.

Εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου, του συγγενείς και τους φίλους σου επιλέγοντας την τραπεζαρία που θα αλλάξει όλη την αισθητική στον χώρο σου.

Διάλεξε τώρα την κατάλληλη για σένα, μέσα από την τεράστια γκάμα από τραπεζαρίες της Pro Home, δίνοντας γούστο και φινέτσα στις πιο χαρούμενες στιγμές σου.