Με περίπτερο στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων, συμμετέχει στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕ, στην 83η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 83η ΔΕΘ, ότι είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου: 35€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: https://tif.helexpo.gr/

Η Έκθεση αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα Εκθεσιακά γεγονότα της Ελλάδας διεθνούς ακτινοβολίας και σύμφωνα με της εκτιμήσεις η συμμετοχή θα ξεπεράσει τους 1.400 εκθέτες, και ο πήχης της επισκεψιμότητας της διοργάνωσης θα φτάσει τις 290.000 άτομα.

Τιμώμενη χώρα θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, προσελκύοντας στην 83η ΔΕΘ Αμερικανικούς επιχειρηματικούς κολοσσούς με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά, όπως η Microsoft, η Coca-Cola, η Google και η Cisco . Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει και παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τη διατροφή-γαστρονομία, καθώς και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και δράσεις πολιτισμούς.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018, αποστέλλοντας σε πρώτη φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής είτε στο e-mail grombol@epimetol.gr είτε στο fax: 2641022590, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση του www.etakcci.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο τηλ: (+30) 26410 – 74531 ή στο email grombol@epimetol.gr.