Το 1ο Paleros Youth Band Festival στο λιμάνι της Παλαίρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιριωτών “Η Κεχροπούλα “, σας προσκαλεί στο 1st Paleros Youth Band Festival, Τρίτη 07/08/2018 στις 21:30 στο λιμάνι της Παλαίρου.
Υπό την αιγίδα: του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Στο PALEROS YOUTH BAND FESTIVAL Θα ακουστούν με την ακόλουθη σειρά:
1) Οι “The Trolling Tones” μια νέα μπάντα από μαθητές του «Μουσικού Σχολείου Λευκάδας» που εκπροσωπεί κυρίως το ροκ ρεπερτόριο. Μαζί με τα όργανα που διδασκόμαστε στο σχολείο βρήκαμε χρόνο και σχεδόν μόνοι μας μάθαμε τα όργανα που θα δείτε!
Φωνή-Πλήκτρα: Αλβανίτη Ιωάννα
Ηλ. Μπασο: Τόμα Βίκτωρας
Ηλ. Κιθάρα: Κοσπεντάρης Παναγιώτης
Ντραμς-Κρουστά: Δαμιανής Νικόλας, Δευτεραίος Κωνσταντίνος

2) Οι Cmaj (C major) είναι μια νεοσύστατη pop/indie μπάντα από το Αγρίνιο. Δημιουργήθηκαν το 2018, ενώ τα μέλη της είναι χρόνια φίλοι και έχουν φοιτήσει μαζί στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρινίου. Ως βάση έχουν την αγάπη τους για την ξένη pop, indie και indie rock μουσική και από αυτήν αντλούν έμπνευση για τις διασκευές που θα παρουσιάσουν από παλαιότερους γνωστούς pop καλλιτέχνες όπως ο Michael Jackson και Amy Winehouse, καθώς και από νεότερους όπως ο Sam Smith.
Φωνή- Γιάννης Βάτσικας
Φωνή, Κιθάρα- Μάρω Τσόμπου
Πλήκτρα- Χρήστος Γεωργίου Mουσσες

3) Ο Μάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνει σκηνή του Paleros Band Festival να μας παρουσιάσει τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά <<Αρχή και Τέλος >> Ο νέος τραγουδοποιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Έχει στο ιστορικό του πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως Βασίλη Παπακωνσταντινου, Πάνο Μουζουρακη, Μελίνα Καννα, Υπόγεια Ρεύματα, V. I. C και άλλους. Το άλμπουμ Αρχή και Τέλος είναι η πρώτη δισκογραφική του κατάθεση και περιλαμβάνει οχτώ δικές του συνθέσεις. Στο δίσκο του επικρατεί το ερωτικό στοιχείο που αλλωτε εκφράζεται με συναισθηματισμο και αλλωτε με δυναμισμό με ένα ιδιαίτερο ροκ και ποπ ύφος.

4)Οι Felony Case είναι μια ροκ μπάντα από τα Ιωάννινα. Δημιουργήθηκαν το 2016, και από τότε έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις σε μαγαζιά και ανοικτές σκηνές στα Γιάννενα. Από τα μέσα του 2018 δουλεύουν το πρώτο τους προσωπικό EP, με τίτλο Strangers Give More, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2019. Αντλούν έντονες επιρροές από την ροκ μουσική της δεκαετίας του ’80, διασκευάζοντας ροκ επιτυχίες της τότε εποχής. Οι επιρροές αυτές όμως είναι έντονες και στον δικό τους ήχο, ο οποίος παντρεύεται έξυπνα με πιο σύγχρονα στοιχεία και χρωματίζεται από την ξεχωριστή φωνή της τραγουδίστριάς του συγκροτήματος.

Φαίδρα Ποτσίκα- Φωνητικά
Γιώργος Γούσιας- Κιθάρα
Αντώνης Αδάμ- Μπάσο
Βαγγέλης Γούλας- Ντραμς
Αλεξανδρος Παπαναστασιου- Πληκτρα