Ιδανικός για τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκεί που έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Κατσιφάρας πράγματι είναι πια ο ιδανικότερος υποψήφιος για να λάβει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2019.

Μπορεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας να έστρωσε από νωρίς το χαλί για αυτή τη στήριξη, όπως με τη στάση του στο Περιφερειακό Συνέδριο της Κυβέρνησης, και το γεγονός ότι ελάφρυνε κατά 50 εκατ. ευρώ το Υπουργείο Υποδομών παίρνοντας στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας το έργο της διπλής οδικής σύνδεσης της Λευκάδας, όμως πλέον ο Απ. Κατσιφάρας έχει πολλά κοινά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε παράδειγμα το επίκαιρο θέμα των φυσικών καταστροφών. Εκ των υστέρων ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα κατεδαφίσει τα αυθαίρετα, που θεώρησε το κυβερνών κόμμα υπεύθυνα για τις τρομακτικές ανθρώπινες απώλειες από τις πυργκαγιές στην Ανατολική Αττική. Εκ των υστέρων ήρθε και ο Απ. Κατσιφάρας, αφού πρώτα πνίγηκε το Ζευγαράκι, να βγάλει πρόσκληση στο ΕΣΠΑ για αντιπλημμυρικά έργα. Και το έκανε ανερυθρίαστα λίγα 24ωρα μετά τις πλημμύρες του Δεκεμβρίου του 2017. Θέλετε να δούμε τα λοιπά της ανάπτυξης; Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έδωσε για την ακρίβεια τα έταξε όλα στην Πάτρα. Από την υπογειοποίηση του τρένου μέχρι την Νομική. Ο Κατσιφάρας -φυσικά δεν διαφώνησε σε καμία εξαγγελία- αλλά κυρίως είναι αυτός που στην πράξη τα δίνει όλα στην Πάτρα. 6 εκατ. για τη συντήρηση της παλιάς εθνικής οδού από το Αντίρριο μέχρι το Μενίδι, 12 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση της παλιάς εθνικής οδού Πάτρα – Αίγιο. Τα διπλά λεφτά για το ένα τρίτο του δρόμου…

Βέβαια το αν θα πάει καλά ο “γάμος” Κατσιφάρα – ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί και από το αν θα αντιδράσουν οι σύντροφοι του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν βλέπουν με καλό μάτι το διαφαινόμενο γάμο με το ΣΥΡΙΖΑ του στελέχους με το ιστορικό όνομα.