Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Ναυπακτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (2018-2019), ότι η περίοδος των εγγραφών ξεκίνησε και μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων ( οδός Θ. Νόβα 16 – πρώην Ιατρεία ΙΚΑ), έχοντας μαζί τους το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητάς τους, καθώς και την αξία τοποθέτησης (Voucher), με καταληκτική ημερομηνία εγγραφών την 3η Σεπτεμβρίου 2018.
Επίσης οι μητέρες των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (2017-2018) θα πρέπει υποχρεωτικά και άμεσα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να συμπληρώσουν – εφόσον μέχρι στιγμής δεν το έχουν πράξει- την ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για το ερωτηματολόγιο εξόδου.
Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων ( Θ. Νόβα 16 ) και στο τηλ. 2634038637 (υπεύθυνος Πλούμης Χαράλαμπος).

Ο Αντιδήμαρχος
Σιαμαντάς Γεώργιος